Μένει στην Κύμη η Καστρίτης

Μένει στην Κύμη η Καστρίτης

Ιούλιος 11, 2018 - 16:11
0 σχόλια

Οι Μιχάλης Καλαβρός και Γιώργος Δέδας θα βρεθούν σε ρόλο assistant στο πλευρό του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού ενώ ο Λόυκα Μπάνκι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ γεγονότα που φανερώνουν την παραμονή του Γιάννη Καστρίτη στην Κύμη.

Ο Αρκάς coach τις περασμένες εβδομάδες βρέθηκε στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τις φήμες γύρω από το όνομα του να φουντώνουν ωστόσο δεν προέκυψε κάτι παραπάνω από σενάρια με τον ίδιο να παραμένει στην ομάδα της Κύμης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στην κατηγορία των ανερχόμενων Ελλήνων coach με το πολύ καλό όνομα που δημιουργεί σταθερά και μεθοδικά να έχει ξεκινήσει να απασχολεί τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας καθώς τίποτα δεν είναι τυχαίο με βάση την εξέλιξη του μέσα από την δουλειά του.

Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων που είναι στην τελική της ευθεία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεμανίας που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.