Το Menalon trail στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στη Γερμανία

Το Menalon trail στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στη Γερμανία

Σεπτέμβριος 05, 2015 - 13:22
1 σχόλια

Τα Μονοπάτια Πολιτισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχουν στην Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού “TourNatur 2015″, για την παρουσίαση της μεγάλης ποικιλίας προορισμών και μονοπατιών της (Ορεινή Κορινθία, Επίδαυρος, Menalon Trail). Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ από 04 εώς 06 Σεπτεμβρίου 2015.
Η Tour Natur αποτελεί την πιο σημαντική έκθεση πεζοπορίας, με εξειδίκευση στον τουρισμό βουνού, στον αναρριχητικό και τον ορειβατικό τουρισμό.

Δείτε φωτογραφίες από το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNature 201,5 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου παρουσιάζεται στο ευρωπαϊκό  πεζοπορικό κοινό,το "Menalon trail", το πρώτο ελληνικό πιστοποιημένο πεζοπορικό μονοπάτι της Ελλάδας, μήκους 75 χιλιομέτρων από τον κ. Ιωάννη Λαγό.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο στον κ. Λαγό για άλλη μία φορά. Ετσι μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη !!!! και πρόδος. Οι παλιές κουτοπονηριές του ρουσφετιού με ψηφοθηρικά ανταλλάγματα έχουν τελειώσει γιατί μας έχουν τελματώσει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.