Μελέτη για το Παλαιό Δημαρχείο και χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών στη συνάντηση Τζιούμη - Θεοδωρικάκου

Μελέτη για το Παλαιό Δημαρχείο και χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών στη συνάντηση Τζιούμη - Θεοδωρικάκου

Οκτώβριος 07, 2019 - 17:02
0 σχόλια

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης είχε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, κατά την οποία ετέθησαν στο τραπέζι σημαντικά ζητήματα του Δήμου Τρίπολης. Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος σε συνέντευξή του τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο, εκτός από όλα τα υπόλοιπα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον υπουργό, συζητήθηκε και η συντήρηση και επιδιόρθωση του Παλαιού Δημαρχείου της πόλης μας, προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, για την οποία ο υπουργός απάντησε ότι εφόσον υπάρχει έτοιμη μελέτη, το υπουργείο θα προωθήσει το έργο.

Το κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου είναι εμβληματικό για την πόλη, ενώ η επιδιόρθωσή του θεωρείται επιβεβλημένη. Πάντως, όπως είπε ο δήμαρχος, μελέτη δεν υπάρχει και πρέπει να γίνει, ώστε να κατατεθεί και να βρεθούν τα χρήματα.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.