Μελέτη για το αναπνευστικό των κατοίκων και αντικατάσταση ακτινολογικού στη Μεγαλόπολη

Μελέτη για το αναπνευστικό των κατοίκων και αντικατάσταση ακτινολογικού στη Μεγαλόπολη

Ιούνιος 10, 2016 - 09:37
1 σχόλια

O Δήμος Μεγαλόπολης ζήτησε την ένταξη στο 4ου ΕΑΠ έργων για τη βελτίωση των παροχών Υγείας.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας, στο λιγνιτόσημο θα ενταχθεί το έργο «Αναβάθμιση στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης», Αυτό θα γίνει με την αντικατάσταση του ακτινολογικού μηχανήματος από προηγμένο μηχάνημα. Επίσης, προανήγγειλε την αντικατάσταση της γεννήτριας του Κέντρου Υγείας, καθώς έως τώρα η γεννήτρια είναι χειροκίνητη. Παράλληλα, θα αντικατασταθεί και η οδοντιατρική καρέκλα.

Συνολικά, ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 70.000 ευρώ.

Ακόμη, θα προχωρήσει η επισκευή στεγών (επικεράμωση για υγρομόνωση) των Γυμνασίων και του Γενικού Λυκείου της Μεγαλόπολης, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο δεν έχει λάβει χώρα εδώ και εννέα χρόνια, είναι η μελέτη του αναπνευστικού των εργαζομένων και των πολιτών της Μεγαλόπολης. Αυτή η μελέτη θα συγκριθεί με την προηγούμενη που έλαβε χώρα πριν από περίπου δέκα χρόνια, προκειμένου να διαπιστωθεί η ρύπανση που υφίσταται η περιοχή.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.