Μείωση στα εισιτήρια των Τριτέκνων (video)

Μείωση στα εισιτήρια των Τριτέκνων (video)

Νοέμβριος 21, 2014 - 10:25
0 σχόλια

Tο ΚΤΕΛ Αρκαδίας πάντα δίπλα στον άνθρωπο αντιλαμβανόμενο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες οικογένειες προχώρησε σε μείωση εισιτηρίων για τους τριτέκνους.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος κ. Κυριακούλη σε πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα η μείωση 15% στα εισιτήρια των τρίτεκνων οικογενειών που μετακινούνται με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

Αντιλαμβανόμενοι το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα προχώρησαν σε αυτή την έκπτωση καθώς γνωρίζουν ότι μία οικογένεια με τρία τέκνα τα βγάζει δύσκολα πέρα, καθώς τα επιδόματα και η οικονομική ενίσχυση του κράτους έχει μειωθεί έως και καταργηθεί.

Ο πρόεδρος συλλόγου τριτέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς», κ. Αποστολόπουλος Νίκος αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο τόνισε ότι οι οικογένειες οι οποίες έχουν τρία τέκνα θα λάβουν την έκπτωση, διευκολύνοντας έτσι τις μετακινήσεις τους οι οποίες είναι καθημερινές σε αρκετές περιπτώσεις.

Video: 

ArcadiaPortal.gr ΚΤΕΛ: Μείωση τιμής για τριτέκνους


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.