Μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια υπόσχεται ο Μητσοτάκης

Μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια υπόσχεται ο Μητσοτάκης

Μάιος 23, 2019 - 15:35
0 σχόλια

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης αναφερόμενος στο μέτωπο της οικονομίας, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ σε όλους, με ορίζοντα δύο ετών, αρχής γενομένης από το 2020. «Δεν θα καταργηθεί ο συμπληρωματικός φόρος, διότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι δυνατό να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ», διευκρίνισε ακόμη.

«Θα ήταν καλό να αποφύγουμε στην συνέχεια ένα τετράμηνο όπου μία απο-νομιμοποιημένη κυβέρνηση θα προσπαθεί να παραμείνει στην εξουσία», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας το αίτημα του για εθνικές εκλογές.

Ερωτηθείς για τα εργασιακά και το Δημόσιο, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, τονίζοντας η αξιολόγησή τους δεν θα έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, ενώ έκανε λόγο για στοχευμένες προσλήψεις σε τομείς που υπάρχει άμεση ανάγκη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.