Μειωμένο κατά 20% αποπληρώνεται το χρέος προς το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μειωμένο κατά 20% αποπληρώνεται το χρέος προς το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απρίλιος 07, 2011 - 16:30

Υπέγραψε τελικά ο Σαχηνίδης την επιταγή για την αποπληρωμή του χρέους προς το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, χρήματα που αφορούσαν την μεταφορά των μαθητών , ένεκα κρίσης όμως το ποσό είναι μειωμένο κατά 20%. Μιλάμε για χρήματα λοιπόν 4 εκ ευρώ τα οποία θα λάβει η Διοίκηση του ΚΤΕΛ .

Με αυτά τα χρήματα θα πληρωθούν και οι ιδιοκτήτες ταξί που έχουν μισθωθεί από το ΚΤΕΛ για να μεταφέρουν μαθητές. Η αποπληρωμή αυτή άγγιζε τις 35-40 χιλιάδες ευρώ για κάθε αυτοκίνητο. Και γράφω άγγιζε διότι όπως περικοπή δέχτηκε το ΚΤΕΛ από το Υπουργείο έτσι και περικοπή θα δεχτούν τα ταξί από το ΚΤΕΛ σε μια αλληλουχία θα έλεγε κανείς «φυσική»
Βέβαια σ αυτό το ενδεχόμενο είχαν ταχθεί αντίθετοι οι επαγγελματίες οδηγοί, ιδιοκτήτες ταξί αφού όπως υποστήριξαν εκείνοι έχουν κόψει τιμολόγια και αποδώσει ΦΠΑ για τα αρχικά ποσά στα οποία και καμία περικοπή δεν έγινε.. ένεκα της κρίσης!
Οι ιδιοκτήτες , δεδομένου ότι έχουν περιέλθει όπως οι ίδιοι δήλωσαν σε δεινή οικονομική κατάσταση , ή θα λάβουν τα χρήματα αν και μειωμένα ή θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για την συνολική απόδοση τους. Ίδωμεν… 

Ειδήσεις: 
Tags: