Μεϊδάνης: Με πλάνο και αρχές στην Γ' Εθνική

Μεϊδάνης: Με πλάνο και αρχές στην Γ' Εθνική

Αύγουστος 21, 2019 - 21:39
2 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης βαδίζει αισίως στην τρίτη προπονητική της εβδομάδα έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα τους ρυθμούς της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Βρεθήκαμε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης 21 Αυγούστου στο ΔΑΚ Τρίπολης με τον Δημήτρη Μειδάνη τον προπονητή των κιτρινόμαυρων να μας μιλά για τον τρόπο με τον οποίο χτίζεται η ΑΕΚ Τρίπολης για την νέα σεζόν.

Το μότο της σκληρής δουλειάς μπορεί να αποτελεί μια συχνή έκφραση ωστόσο για τον Δημήτρη Μειδάνη (και όπως έχει αποδείξει ο ίδιος) αποτελεί μέρος της προπονητικής του καθημερινότητας και παράγοντας πάνω στον οποίο βασίζει την δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι έτοιμη για την πρόκληση της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μειδάνης στο ArcadiaPortal.gr

Για το πως κυλάει η προετοιμασία της ομάδας: Τα παιδιά ανταποκρίνονται πάρα πολύ σωστά στις προπονήσεις με τις συνθήκες για να μπορέσει να δουλέψει ένας παίχτης να είναι ιδανικές. Πριν λίγες μέρες δώσαμε και το πρώτο μας φιλικό με το αποτέλεσμα την δεδομένη χρονική στιγμή να μην έχει καμία σημασία. Μέχρι το 60ο λεπτό είδα πράγματα και είμαι ικανοποιημένος στην συνέχεια έγιναν πολλές αλλαγές ενώ υπάρχει πάντα και ο παράγοντας της κούρασης και έτσι δεχθήκαμε δύο τέρματα προς το τέλος του αγώνα ωστόσο έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα έχοντας μια πρώτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε μια περίοδο που τα πόδια είναι ακόμα βαριά από τις διπλές προπονήσεις. Είναι σαφές πως έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να βρούμε την ομοιογένεια που χρειάζεται και αν καταφέρουμε άμεσα να το πετύχουμε αυτό τότε θα μας βοηθήσει στο να βγούνε τα στοιχεία που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Δυστυχώς υπάρχει και ο τραυματισμός του Κολιόπουλου που προέκυψε στο φιλικό και μας στενοχωρεί το γεγονός αυτό. Προχωράμε με σταθερά και σωστά βήματα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα αναγνωστική για τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Για το τι θα χρειαστεί η ΑΕΚ Τρίπολης στο ντεμπούτο της στην Γ' Εθνική για να πετύχει τους στόχους της: "Είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα και μάλιστα σε μια απαιτητική κατηγορία όπως είναι η Γ' Εθνική. Για την ΑΕΚ Τρίπολης είναι μια άκρως μεταβατική χρονιά σε κάτι καινούριο και θεωρώ πως με σκληρή και σωστή δουλειά θα μπορέσουμε σταθούμε άξιοι στις προκλήσεις που έρχονται και στις δυσκολίες της κατηγορίας. Έχουμε παιδιά που έχουν παραστάσεις από την κατηγορία και είναι μάλιστα σε νεαρή ηλικία και πιστεύω πως και τα παιδιά που θα έρθουν στην συνέχεια θα μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα με στόχο να συνθέσουμε ένα δυνατό σύνολο".

Για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ Τρίπολης: "Σίγουρα θα κινηθούμε για παίχτη για να αναπληρώσουμε το κενό του Κολιόπουλου. Η ομάδα μας χρειάζεται ένα ακόμα αριστερό χαφ, ένα αμυντικό χαφ και έναν κεντρικό αμυντικό. Από κει πέρα και μέσα από τις προπονήσεις και μέσα από τα φιλικά θα αξιολογήσουμε αν υπάρχουν επιπλέον αδυναμίες για να μπορέσουμε να τις καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει και εξετάζουμε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να μας προσφέρουν λύσεις και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ομάδας".

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου: "Στο φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου παίξαμε εδώ σε αυτό το στάδιο για να ελαχιστοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την κούραση των παιδιών μιας προπονούνται καθημερινά σε αυτό το γήπεδο πρωί και απόγευμα. Είχαμε τονίσει ότι το γήπεδο πρέπει να φτιαχτεί και να κουρευτεί για να είναι καλύτερες οι συνθήκες. Δεν είναι μόνο θέμα της ΑΕΚ Τρίπολης αλλά και ευρύτερα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου το να μπορούμε στις εγκαταστάσεις που έχουμε να φιλοξενούμε και άλλες ομάδες. Με ικανοποίηση είδα πως έχουν γίνει βελτιωτικές εργασίες στον χώρο του γηπέδου με την έναρξη της εβδομάδας αυτής κάτι που έχει την σημασία του για να μπορέσει να προπονηθεί η ομάδα σε καλές συνθήκες".

Για τους τομείς πάνω στους οποίους η ΑΕΚ Τρίπολης χτίζεται για την Γ' Εθνική: "Η φιλοσοφία μου είναι συγκεκριμένη και πάνω εκεί έχω  τα δείγματα μου στο παρελθόν και στο πρώτο μου πέρασμα από την ΑΕΚ Τρίπολης για τρία χρόνια και στην Δόξα Μεγαλόπολης. Ζητούμενο για μένα είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με αρχές και με το δικό της τρόπο παιχνιδιού. Αυτό για να γίνει χρειάζεται πολύ δουλειά από όλους και τα παιδιά από την αρχή δείχνουν διάθεση για να βαδίσουμε προς την κατεύθυνση αυτή. Η ομάδα έχει περάσει σε ένα άλλο διαφορετικό επίπεδο γνωρίζοντας πως ο βαθμός δυσκολίας στη Γ' Εθνική είναι αυξημένος κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο το οποίο ακολουθούμε. Έχουμε ποδοσφαιριστές που είναι εξαιρετικοί αποδέκτες αυτών που σχεδιάζουμε και των όσων δουλεύουμε καθημερινά πάνω στο χορτάρι και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που καθένας μας έχει τον ρόλο του (προπονητής, γυμναστής, προπονητής τερματοφυλάκων, βοηθός προπονητή, γενικός αρχηγός) και βέβαια η διοίκηση που είναι συνεχώς στο πλευρό μας. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα με την  δική της αγωνιστική ταυτότητα που θα αποπνέει υγεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου".

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μολύβι θα πέσετε δυστυχώς, πολύ χαμηλό το επίπεδο των "ποδοσφαιριστών" που έχετε, δεν κάνουν για γ' εθνική

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.