Μεγάλος σεισμός στην Αθήνα

Μεγάλος σεισμός στην Αθήνα

Ιούλιος 19, 2019 - 14:33
17 σχόλια

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Αττική και γενικότερα πολλές περιοχές 13 λεπτά μετά της 14:00 της Παρασκευηής 19 Ιουλίου. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Τρίπολη όπως και σε όλη την Αρκαδία.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση ήταν τόσο ισχυρή που ταρακουνήθηκαν τα κτίρια στην πόλη της Αθήνας.

Λίγα λεπτά αργότερα το ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ανέφερε πως η σεισμική δόνηση ήταν στα 23 χλμ Βορειοδυτικά της Αθήνας, 4 χλμ βόρεια της Μαγούλας και δίνει ένταση 5,1 Ρίχτερ.

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Τι έγινε ρε παιδιά; Μόλις δεκα μέρες μας κυβερνάει ο Κουλης (υιός του αείμνηστου αρχιγκαντεμη) και έχουν γίνει τρεις πλημμύρες, τρεις σεισμοί και ποιός ξέρει τι άλλο θα μας εβρει ! Έχω αρχίσει και σκιαζομαι....

Είναι στο πλαίσιο του φιλελευθερισμού που γράφει και ο Παυλαρας .Εμ πως θα πάμε μπροστά και να παράγουμε πλούτο και θα γενουμε Σουηδία και Νορβηγία

Μόνο που η Σουηδία/Νορβηγία δεν έχουν φιλελευθερισμό αλλά "social democracy". Δηλαδή οικονομία που λειτουργεί με κανόνες free markets αλλά ταυτόχρονα πλαισιώνεται από σοσιαλιστικά μέτρα (όπως regulations, free healthcare, free education, καλοί μισθοί κλπ).

Ο Παυλαρας ξέρει όχι εσυ !!Οπως ότι στην Γαλλία έχει ευημερία που γράφει ο πολυξερος ,για αυτό κοντεύουν να κλείσουν έναν χρόνο στους δρόμους τα κίτρινα γιλέκα ,

@23:18 - Αυτό που λες free markets είναι ο φιλελευθερισμός. Σε όλα τα φιλελεύθερα κράτη το κοινωνικό κράτος (αυτό που λες σοσιαλιστικά μέτρα) είναι από τα καλύτερα. Ο λόγος είναι απλός. Για να κάνεις κοινωνική πολιτική χρειάζεσαι χρήματα. Για να έχει χρήματα ένα κράτος σημαίνει καπιταλισμός στα καλύτερά του. Για αυτό σε όλη την Ευρώπη τα σοσιαλιστικά κόμματα πατώνουν ή υιοθετούν τον φιλελευθερισμό. Μερικές διευκρινήσεις επίσης. Καλοί μισθοί = καπιταλισμός. Σε καμία σοσιαλιστική χώρα δεν είχαν ποτέ καλούς μισθούς. Επίσης σε Σουηδία/Νορβηγία υπάρχει ΚΑΙ ιδιωτική εκπαίδευση.

Τα κίτρινα γιλέκα είναι το αντίστοιχο του δεν πληρώνω πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα. Τι έγιναν οι "δεν πληρώνω" στην Ελλάδα; Τους έχεις δει πουθενά;

Παρακαλούνται οι ΝουΔουχουνταίοι να αποσύρουν τον Παύλο. Πονέσαν τα ματάκια μας.

Έρευνα της εφημερίδας Le Figaro έδειχνε πως σχεδόν 8 στους δέκα Γάλλους- ποσοστό 78%- εκτιμούσαν πως τα «κίτρινα γιλέκα» πάλευαν για το κοινό καλό της Γαλλίας .Συνεχισε εσυ παντογνώστη Παυλάκη να λες ότι είναι όπως το (δεν πληρωμώ των 120 γραφικών τζαμπατζήδων )

Σύμφωνα με ανάλυση του προϋπολογισμού του 2018-2019, από το ινστιτούτο δημόσιας πολιτικής της Γαλλίας, το φτωχότερο 25% των νοικοκυριών θα δει το εισόδημά του να μειώνεται ή στην καλύτερη περίπτωση να μένει σταθερό. Τα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης αναμένεται να δουν μικρή αύξηση, αλλά εκείνοι που θα επωφεληθούν περισσότερο είναι εκείνοι που ήδη έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια, το 1%. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για τους συνταξιούχους, εκ των οποίων σχεδόν όλοι θα δουν τα οικονομικά τους να χειροτερεύουν.

Μεγάλε Παύλο άραξε στον πλούτο που μας έφερε ο Κυριάκος ,μείνε στην πισίνα που έχεις στην Έπαυλη σου και μην ακούς κανέναν !Σε 2 χρόνια όλοι εμείς εδώ στην Κυνουρία θα έχουμε πισίνα σε κάθε σπίτι .Οι πολυεθνικές που θα φέρει ο πρωθυπουργός των πρωθυπουργών θα δίνουν το λιγότερο στον μέσο Έλληνα και μετανάστη 60 χιλιάδες τον χρόνο !Ηδη οι Σκανδιναβοί φίλοι μας ετοιμάζουν να μετακομίσουν στην Πατρίδα μας !!Παυλο υιοθέτησε και εσυ μια 25 χρόνη Σουηδέζα ,μπορείς !!!!

Ανώνυμε 16:11, άλλος είναι ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου, ο Παύλος είναι απλά ανόητο κομματόσκυλο

@17:38 - Τόσο πολύ σε πείραξε ο Κυριάκος; Σιγά παιδί μου δεν έγινε και τίποτα. Το πολύ πολύ να αναγκαστείς να δουλέψεις. Ψυχραιμία!

Σας πήρε τα σώβρακα ο Κυριάκος και μας πρήξαοτε στη παπαρολογία. Ρε ουστ.. τρολλαρες του κ*λου..

Ούτε ο 04:15 είναι ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου, δεν θα έγραφε τόσο κοινότυπες ηλιθιότητες τύπου Παύλου. Ο πραγματικός ψυχωτικός του πληκτρολογίου ξεπερνάει και τον Αντωνάκη που το μάτι του θα γυαλίζει στον αιώνα τον άπαντα, τα σχόλιά του προκαλούν τρόμο και φρίκη. Είναι άξιος αρχηγός της συμμορίας των πέντε! (εκτός κι αν βαριόταν αυτή τη φορά)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.