Μεγάλος κερδισμένος των εκλογών στην Αρκαδία ο Κώστας Βλάσης

Μεγάλος κερδισμένος των εκλογών στην Αρκαδία ο Κώστας Βλάσης

Ιούλιος 08, 2019 - 09:58
12 σχόλια

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου αποτελούν πλέον παρελθόν και η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να κυβερνήσει και να υλοποιήσει τα όσα έχει εξαγγείλει το τελευταίο διάστημα.

Στην Αρκαδία ο μεγάλος νικητής είναι ο επανεκλεγμένος βουλευτής Κώστας Βλάσης που παρά τα όσα έγιναν και είχαν ειπωθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, πήρε 12.626 ψήφους βγαίνοντας παράλληλα πρώτος σε όλους τους Δήμους του Νομού διπλασιάζοντας σχεδόν τις ψήφους του από το 2015.

Με μία πρώτη ματιά βλέπουμε πως η Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία παρόλο που δεν είχε το ανάλογο σε δυναμική ψηφοδέλτιο του 2015, αύξησε το ποσοστό της στο 42,57% με 25.543 ψήφους έναντι του 36,13 και τις 23.053 ψήφους του 2015 όταν και είχε επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων του Ανδρέα Λυκουρέντζου και της Εύης Τατούλη φαίνεται πως μετακινήθηκαν προς τον Κώστα Βλάση, γεγονός που δείχνει ότι ο κ. Βλάσης είναι το δυνατό χαρτί του κόμματος.

Τέλος, φάνηκε ότι η προσπάθεια για τη 2η έδρα ήταν εξ αρχής ανέφικτη εξαιτίας του εκλογικού συστήματος και εκτός από τον Νομό Λακωνίας, όπου η ΝΔ ανέβασε ποσοστά σχεδόν στο 50%, στις τριεδρικές πήγε 1-1-1.

Παρά τους ψιθύρους και τη λάσπη απέναντι στον Βλάση, αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι στις εκλογές ο κόσμος αποφασίζει.

 

Θάνος Μπόγρης


12 Σχόλια

Μέχρι στιγμής το ήθος του κ.Βλάση, και το αμείωτο ενδιαφέρον του για τα κοινά έδειξαν τον δρόμο για την αλματώδη αύξηση των φίλων του. Αν συνεχίσει έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε πολλά. Μακάρι ! Όλα τα άλλα είναι μικρότητες...

Με ένα ψηφοδέλτιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του προφανώς και θα ήταν κερδισμένος. Ίσως όχι το δυνατό χαρτί αλλά το μοναδικό χαρτί αυτή τη στιγμή, να τα λέμε κι αυτά.

Μου αρεσει η παραγραφος με το αυθαιρετο αλλα και στημενο συμπερασμα οτι πηρε ψηφους απο Ανδρεα και Ευη....χαχαχα!! Παπαγαλακια....

Αξιος συγχαρητηριων! Δουλεψε πολυ, Αγωνιστηκε σκληρα και ουτε μια φορα δεν ξεφυγε στους τονουσ λασπης που του εριχναν. Ειμαστε υπερηφανοι που η Αρκαδια μας εχει εναν τετοιο πολιτικο! Μπραβο Κωστα, Μπραβο Αρκαδια!!!

Ελπίζω να υπάρξει γνώθι σ'αυτόν όσον αφορά τα υπουργικά όνειρα θερινής νυκτός

Ο κ. ΒΛΑΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΦΤΩΧΟ.5500 ΑΣΤΑΥΡΩΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!!!!ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

13000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 4500 ΑΣΤΑΥΡΩΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2015

Λάσπη ξέρει πολύ καλά να ρίχνει μόνο ο κ. Βλάσης και να κουνάει επίσης το δάκτυλο του πολύ καλά. Ας προσέχει λίγο αυτό το δάκτυλο γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....

Οτι και να λέτε, ο Βλάσσης πήρε περισσότερους ψήφους από ότι οι αντίπαλοί του αθροιστικά. Σταματήστε λοιπόν την προπαγάνδα και αντιμετωπίστε την πραγματικότητα.

21:08 αυτό λέμε ακριβώς κι εμείς - εσένα σου φαίνεται υγιές και φυσιολογικό αυτό;

@23:25 αυτό μάλλον πρέπει να προβληματίσει τους αντιπάλους του κι όχι εμάς. Προσοχή, όταν λέω αντιπάλους εννοώ από τα άλλα κόμματα και όχι τους συνυποψηφίους του από το συνδυασμό της ΝΔ. Άλλωστε το υγιές σε μια δημοκρατία είναι να κυβερνούν οι πρώτοι, ασχέτως εάν κατά καιρούς γίνονται παιχνίδια εις βάρος των ψηφοφόρων όπως χθες με τις περιπτώσεις Γερασιμίδου-Γκιόκα και Βελόπουλου-Νασικα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.