Μεγαλόπολη: Video Spot με εναέρια πλάνα, Ιανουάριος 2017!

Μεγαλόπολη: Video Spot με εναέρια πλάνα, Ιανουάριος 2017!

Φεβρουάριος 02, 2017 - 13:21
0 σχόλια

Δείτε μια σύντομη παρουσίαση με βίντεο και φωτογραφίες από την πόλη της Μεγαλόπολης. Εναέρια πλάνα από drone πάνω από την πόλη της Μεγαλόπολης και φωτογραφίες από το Αρχαίο Θέατρο, το Λύκαιο Όρος, τον Λούσιο ποταμό, την Πίστα Motocross, την Αγία Θεοδώρα Βάστα και άλλα εκκλησιαστικά μνημεία.

Μεγαλόπολη δεν είναι μόνο οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ και πρέπει με κάθε τρόπο να προβληθούν σιγά σιγά όλα τα σημεία της περιοχής μας που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος. Να προβληθούν και στο διαδίκτυο και οπουδήποτε αλλού.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παρουσιάζει τις περιοχές αυτές και μέσω πλάνων από το drone αλλά και με άλλους τρόπους.

Στην προσπάθεια αυτή βέβαια υπάρχουν και τα εμπόδια. Για την χρήση του drone απαιτείται ειδική άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της οποία και εξασφαλίσαμε. Ζητήσαμε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων να μας δώσει άδεια να τραβήξουμε εναέρια πλάνα από το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης αλλά οι παράλογοι νόμοι που υπάρχουν απαιτούν το ποσό των 800 ευρώ ανά αρχαιολογικό χώρο και ανά ημέρα για να δοθεί αυτή η άδεια. Αυτό καθιστά αδύνατο να γίνει κινηματογράφηση από το drone των δεκάδων χώρων που υπάρχουν. Έτσι αρκεστήκαμε σε παλιό φωτογραφικό υλικό που υπάρχει. Όσο υπάρχουν αυτές οι απαιτήσεις θα είναι αδύνατον να τραβήξουμε και να προβάλουμε πλάνα αεροκινηματογράφησης από οποιοδήποτε μνημείο της περιοχής μας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο έχουμε χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από τον Βασίλη Πηλιχό και μια από τον Φίλλιπο Κατσιγιάννη.

Παρακαλούμε όλους τους αναγνώστες να προωθήσουν όπου θέλουν το βίντεο για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis)

Ειδήσεις: 
Video: 

Μεγαλόπολη - Spot Ιανουάριος 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.