Μεγάλο στοίχημα της περιφέρειας το πολιτικό αεροδρόμιο Τρίπολης (video)

Μεγάλο στοίχημα της περιφέρειας το πολιτικό αεροδρόμιο Τρίπολης (video)

Σεπτέμβριος 17, 2014 - 14:04
6 σχόλια

Νικολάκου: Συμπληρωματικό το αεροδρόμιο της Τρίπολης στην κοινή προσπάθεια ανάπτυξης της περιφέρειας Πελοποννήσου

Για το αεροδρόμιο Τρίπολης και για τη μεγάλη αλλαγή που θα γίνει μετά την κοινή υπουργική απόφαση η οποία αναφέρει ότι το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης θα γίνει και πολιτικό μίλησε η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου μία μέρα μετά την υπογραφή.

Η λειτουργία του αεροδρομίου Τρίπολης και ως πολιτικό ήταν ένα μεγάλο στοίχημα της περιφέρειας Πελοποννήσου όπως αναφέρει. Το αεροδρόμιο της Τρίπολης θα λειτουργεί ως low cost και θα είναι συμπληρωματικό του μεγάλου διεθνούς αερολιμένα της Καλαμάτας.

Η κ. Νικολάκου μίλησε για τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την ανάπτυξη του τουρισμού της περιφέρειας Πελοποννήσου  και για τις παράλληλες προσπάθειες βελτίωσης του αεροδρομίου της Καλαμάτας. Η πολύ συστηματική μεθοδική δουλειά μέσα σε 3,5 χρόνια κατάφερε να κάνει την περιφέρεια Πελοποννήσου ένα ελκυστικό ανταγωνιστικό προορισμό. Το αεροδρόμιο της Τρίπολης θα δώσει νέα πνοή και νέους ορίζοντες, ανέφερε η κ. Νικολάκου, σε ό τι έχει να κάνει και με την αγροτική οικονομία και με τον τουρισμό αλλά μόνο συμπληρωματικά.

Στο άμεσο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι δράσεις τις περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της Καλαμάτας και παράλληλα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες πιλοτικά για τη λειτουργία για το αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στοίχημα της περιφέρειας το αεροδρόμιο Τρίπ


6 Σχόλια

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ντα κότα

Η Ντίνα ενδιαφέρεται να κάνει την αεροσυνοδό όταν γίνει το αεροδρόμιο μπας και της κάτσει κανένας πρωθυπουργός και γίνει Λιάνη.

Κοπέλα μου γλυκιά στο γραφείο εκπροσωπείς την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, όχι την πολυκατοικία σου. Βάλε ένα ταγεράκι, οι φωτογραφίες μένουν.... Με ανοιχτό πουκάμισο μπορείς να τριγυρίζεις στη γειτονιά σου. Τόσους συμβούλους ταϊζετε, πάρτε κι'έναν στυλίστα να σενιαριστείτε.

Μακάρι να γίνει!Να γκρινιάζουμε όμως για τα στραβά,όχι για τα πάντα,έτσι απο χούι....να μας φταίνε τα ρούχα μας, αλλά και τα ...ρούχα της Ντίνας!!Έλα Παναγία μου.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.