Μεγάλο πάθος στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα (photos+video)

Μεγάλο πάθος στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα (photos+video)

Σεπτέμβριος 30, 2014 - 12:32
0 σχόλια

Η προετοιμασία  του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Παρτιζάν για την 2η αγωνιστική του Europa League συνεχίζεται με τους ποδοσφαιριστές της Αρκαδικής ομάδας να βγάζουν μεγάλο πάθος και ενέργεια στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου.

Και η σημερινή προπόνηση έγινε υπό την τεχνική επίβλεψη του Ανδρέα Ζήκου και των συνεργατών του στο προπονητικό επιτελείο του Αστέρα (λόγω της απουσίας του Βεργέτη στην Ελβετία), που συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς προπόνησης και στηριζόμενοι πάνω στην ίδια φιλοσοφία.

Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο και ασκήσεις για τους ποδοσφαιριστές και στην συνέχεια ακολούθησε οικογενιακό διπλό στο μισό γήπεδο με τους παίχτες του Αστέρα να τα δίνουν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό και να δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι.

Αμέσως μετά το οικογενιακό διπλό το πρόγραμμα πιεράμβανε τελειώματα φάσεων και τέλος ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης στο μισό γήπεδο.

Πολλές και απαιτητικές ασκήσεις περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των τερματοφυλάκων, οι οποίοι ίδρωσαν πολύ μέσα από την υψηλή ένταση που είχαν οι δικές τους ασκήσεις σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Δεν προπονήθηκαν  οι Μπαντιμπανγκά και Τορμένα που βρίσκοντε σε στάδιο αποθεραπίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Προπόνηση Αστέρα Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.