Μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι στο Κακούρι

Μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι στο Κακούρι

Ιούλιος 25, 2016 - 12:09
0 σχόλια

Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αρτεμισίου συνεχίζοντας την πολιτιστική και ψυχαγωγική  παρέμβασή του στην τοπική κοινωνία του χωριού και στην ευρύτερη περιοχή διοργανώνει και φέτος  πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο «ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΑ 2016». Ήδη στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών μεταξύ των άλλων  περιλαμβάνονται:

Μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι την Παρασκευή 29 ΙΟΥΛΙΟΥ στην πλατεία. Φέτος φροντίσαμε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη της διασκέδασης, να εμπλουτίσουμε την μουσική, τον ήχο, κρατώντας σταθερά την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα. Στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης  Κώστας Αριστόπουλος θα μας μαγέψει και θα μας ξεσηκώσει με τα σόλο του και όχι μόνο. Στο δε τραγούδι ο μοναδικός Γιώργος Μπέκιος θα δονήσει την ψυχή μας και θα μας ταξιδεύσει με την μαγική του φωνή και χροιά όπως και η Λούλα Παππά με τη Δήμητρα Μπέκιου θα μας μεταδώσουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό με τα όμορφα τραγούδια τους και τις μελωδίες τους.

Θα είναι μαζί μας όμως και ο μεγάλος καλλιτέχνης Βασίλης Τερλέγκας με την ορχήστρα του για να μας δώσει νότες και ήχους μέθεξης, νότες και ήχους συναισθηματικής διέγερσης, νότες και ήχους που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.  Ελάτε στον μαγευτικό χώρο της πλατείας για ένα πραγματικό καλοκαιρινό ξεφάντωμα.

Θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα του Δήμου Μεγαλόπολης με το έργο «ΦΟΝ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» του Δημ. Ψαθά, την Τετάρτη  3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (η παράσταση είναι δωρεάν και το κόστος της αποτελεί χορηγία του Συλλόγου μας).

Ένα μοναδικό σόου μουσικής και κλασσικής μαγείας από τον βραβευμένο Τρίσταν με το ψευδώνυμο «The maestro Magician» το Σάββατο  13 Αυγούστου (η παράσταση είναι δωρεάν και το κόστος της αποτελεί χορηγία του Συλλόγου μας).

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε  στο ΚΑΚΟΥΡΙ και τα μέλη του Συλλόγου μας με χαρά θα σας υποδεχθούν, με χαρά θα σας εξυπηρετήσουν.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  &  ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.