Μεγάλο χρηματικό ποσό απέσπασαν επιτήδειοι από τη Μονή Κλειβωκάς Γορτυνίας

Μεγάλο χρηματικό ποσό απέσπασαν επιτήδειοι από τη Μονή Κλειβωκάς Γορτυνίας

Ιούνιος 25, 2016 - 10:09
1 σχόλια

Την υπόθεση διαλεύκανε το ΑΤ Τροπαών - Οι ευχαριστίες της καθηγουμένης και των μοναχών

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι επιτήδειοι οι οποίοι κατά το περασμένο έτος εξαπάτησαν την καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κλειβωκάς κοντά στην Κοντοβάζαινα Γορτυνίας, αποσπώντας από το μοναστήρι μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι μοναχές του απομακρυσμένου μοναστηριού απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές, και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων, το δυναμικό του οποίου τελικώς διαλεύκανε την υπόθεση και ο δράστης αναγνωρίστηκε.

Ο αστυνομικός Σπύρος Αποστολόπουλος από το Α.Τ Τρόπαιων Αρκαδίας απέστειλε στο Arcadia Portal την επιστολή μέσω της οποίας η καθηγουμένη της Ιεράς Μονής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της εκ μέρους και των εν Χριστώ αδελφών της προς τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων κ. Δημήτριο Παναγόπουλο αλλά και προς όλους τους συνεργάτες του:

«Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' προς τον Διοικητής του ΑΤ Τροπαίων κ. Δημήτριον Παναγόπουλον και προς όλους τους συνεργάτες του αστυνομικούς για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τον δράστη», αναφέρει η καθηγουμένη, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην ευαισθησία και στην ανθρωπιά που επέδειξαν οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

«Βρισκόμαστε μέσα στην ερημιά και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι έχουμε την προστασία και την αρωγή άξιων αστυνομικών. Πραγματικά, είστε άξιοι συγχαρητηρίων».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.