Μεγάλο το ενδιαφέρον για το καρναβάλι στην Τρίπολη

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το καρναβάλι στην Τρίπολη

Ιανουάριος 21, 2020 - 13:32
9 σχόλια

Σε θέση ετοιμότητας βρίσκονται τα σχολεία, οι  πολιτιστικοί σύλλογοι, αλλά και οι επιχειρηματίες της Τρίπολης για την καρναβαλική παρέλαση στην Τρίπολη.

Ο δήμος Τρίπολης και η δημοτική αρχή του κ. Τζιούμη έχει δείξει την πρόθεσή του να επαναφέρει το καρναβάλι  δίνοντας ζωή στην πόλη τις απόκριες.

Όπως φάνηκε και από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν περίπου δέκα μέρες στο  δημαρχείο της Τρίπολης υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την καρναβαλική παρέλαση, για τα γκρουπ και για τις στολές.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά η επιστροφή του καρναβαλιού θα προσφέρει ανταποδοτικά οικονομικά οφέλη στην τοπική αγορά, αφού επισκέπτες από τις γύρω περιοχές θα θελήσουν να δουν την καρναβαλική παρέλαση.

Επίσης οι καρναβαλιστές και όχι μόνο θα προμηθευτούν στολές και αποκριτικά είδη από επιχειρήσεις της πόλης  καθώς επίσης  ύστερα από τη λήξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων θα επισκεφθούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι δημότες αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τις αποκριάτικες , ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο δήμος Τρίπολης για τις απόκριες που πλησιάζουν ολοταχώς.


9 Σχόλια

Κίνηση εντυπωσιασμού από Δημοτική Αρχή μετά το φιάσκο με το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Το ερώτημα παραμένει, Κακούρι και Τρίπολη για καρναβάλι (δεκαετία '80) ή Καλαματιανό Καρναβάλι; https://kalamatianokarnavali.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/ Βλαχοδήμαρχε σε φάγανε οι Μεσσήνιοι!

VIVA MEXICO!!!!......,COCANE for ALL.......

14:57 Η Καλαμάτα έχει παράδοση ετών στο καρναβάλι ρε καραγκιόζη, η Τρίπολη όχι. Γιατί λοιπόν συγκρίνεις ανόμοια πράγματα; Η Τρίπολη ποτέ δεν επεδίωκε να κοντράρει σε καρναβάλι ούτε την Πάτρα, ούτε τη Μεγαλόπολη, ούτε την Ξάνθη, ούτε καμία άλλη πόλη. Αντιθέτως, επεδίωκε μια αξιοπρεπή καραναβαλική εκδήλωση, για να μην αναγκάζεται ο κόσμος να πηγαίνει αλλού, αλλά να μένει στην Τρίπολη. Κάτι το οποίο κατάργησαν ο Παυλής και το κοπάδι του, με τη δικαιολογία ότι δεν είχε συμμετοχή. Προσπαθεί να το επαναφέρει λοιπόν ο Τζιούμης και αυτό είναι που μετράει. Αν δεν γουστάρεις λοιπόν κάτσε σπίτι σου ..

18:50. Προσπάθεια μηδέν. Μέχρι στιγμής μόνο λόγια ενώ οι άλλοι (Πάτρα Καστοριά κλπ) έχουν ήδη ξεκινήσει!!

Σε εκείνη τι μπάλα μπροστά από το Δικαστήριο που την έχετε ακόμη εκεί θα βαλετε μεσα τον *καρναβαλο;

@17:13 Μπαίνοντας, μην ξεχάσεις να κλείσεις την πόρτα. Ρε κάτι ηλίθιοι που υπάρχουν στην Τρίπολη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.