Μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη (pics)

Μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη (pics)

Ιανουάριος 21, 2018 - 16:53
5 σχόλια

Μεγάλη είναι συμμετοχή συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, με περίπου 50.000-60.000 κόσμου, σύμφωνα με την Αστυνομία, να βρίσκονται μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τον κόσμο να αυξάνεται με την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr, είχαν περάσει συνολικά 250 λεωφορεία από τα διόδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δείτε πανοραμικές εικόνες του πρακτορείου Eurokinissi από το συλλαλητήριο:

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Φάνηκε ολοφάνερα, ο πρόστυχος ρόλος των αφεντικών των καναλιών τηλεόρασης, από το πόσο καλά κάλυψαν αυτή μεγαλειώδη συγκέντρωση και πόσο καλά τη μετέδωσαν στον Ελληνικό λαό. Όταν σε άλλες περιπτώσεις και για " ψύλου πήδημα" διέκοπταν συνεχώς για έκτακτα δελτία. Παρόμοια ενήργησαν και για άλλα εθνικά θέματα. Συνεργοί στο Σχέδιο για τη διάλυση της Χώρας μας.

Από το πρωί όλα τα τρολάκια των ξενόφερτων ΜΚΟ προσπαθούν να υποβαθμίσουν την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, βραχυκυκλώνοντας τον αριθμό των παρευρησκομένων, Η εντολή πιθανόν να δόθηκε άνωθεν "από το εσωτερικό" προς τα δεξιά & αριστερά! Η εικόνα μιλάει από μόνη της σε πείσμα όλων αυτών!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.