Μεγάλη προσέλευση για τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Δημητσάνα

Μεγάλη προσέλευση για τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Δημητσάνα

Οκτώβριος 20, 2019 - 17:39
0 σχόλια

Με μεγάλη προσέλευση συμπατριωτών απ’ όλη την Γορτυνία και ιδίως μαθητών – παιδιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 12 και την Κυριακή στις 13 Οκτωβρίου στο Κ.Υ. Δημητσάνας η επίσκεψη των γιατρών όλων των ειδικοτήτων για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, όπως επίσης και η εθελοντική αιμοδοσία, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Η Αδελφότητα Δημητσανιτών εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Κ.Υ. Δημητσάνας για την βοήθεια τους και ιδίως στον Δ/ντή κ. Βασίλειο Βαρδιάμπαση, όπως επίσης και σε όλους τους γιατρούς οι οποίοι προσήλθαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς στους συμπατριώτες μας, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Κ.Υ. για ιατρική βοήθεια.

Ευχαριστούμε θερμά τους αγαπητούς συμπατριώτες μας κ. Θεόδωρο και κ. Αθανάσιο Μάνεση, οι οποίοι προσέφεραν δωρεάν φιλοξενία στους γιατρούς, στο νέο ξενοδοχείο ‘‘Μπαρουτόμυλος’’ στην Δημητσάνα και τους ευχόμαστε καλές δουλειές!

Αδελφότητα   Δημητσανιτών   ” Ο Γρηγόριος ο Ε'”

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.