Μεγάλη κόντρα Κωνσταντινόπουλου - Μαλέλη με αφορμή το «Τζόκερ» για την αστυνομία και τη Δεξιά

Μεγάλη κόντρα Κωνσταντινόπουλου - Μαλέλη με αφορμή το «Τζόκερ» για την αστυνομία και τη Δεξιά

Οκτώβριος 22, 2019 - 10:52
1 σχόλια

Τα περιστατικά απομάκρυνσης ανηλίκων από κινηματογράφους της Αθήνας κατά την προβολή της ταινίας «Τζόκερ» έγιναν αφορμή για να «σκωτωθούν» διαδικτυακά ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μαλέλης απάντησε, μη κατονομάζοντας πάντως, στην αναδημοσίευση εκ μέρους του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου της ανάρτησης μάρτυρα του περιστατικού στον κινηματογράφο Αελλώ, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Αστυνομία παρενέβη επειδή κάποιος πατέρας είχε πάει σινεμά τον γιο του χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας του παιδιού. Ο κ. Μαλέλης εξέλαβε την ανάρτηση αυτή ως υιοθέτηση εκ μέρους του κ. Κωνσταντινόπουλου ως δικαιολογία της στάσης της Δεξιάς να στέλνει την Αστυνομία στους κινηματογράφους.

«Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς, αγγίζει τα όρια της γελοιότητας», έγραψε ο κ. Μαλέλης στο Twitter.

Μάλιστα σε παρατήρηση χρήστη του Twitter ότι ο διαχωρισμός «αριστερά – δεξιά» περνάει στις ηλικίες άνω των 55 ετών, ο Σταμάτης Μαλέλης πρόσθεσε:

«Δεξιά είναι αυτή που μπουκάρει σε κινηματογράφους».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που έγραψε στον Σταμάτη Μαλέλη:

«Μπορείς να γίνει πιο συγκεκριμένος; Γιατί εγώ μόνο στο ΠΑΣΟΚ είμαι, σε αντίθεση με εσένα που αλλάζεις συχνά! Δλδ πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνώ μαζί σου;» με τον επικεφαλής της Κίνησης 81 να του απαντά:

«Όπως θα έχεις διαπιστώσει είσαι αντίθετος με την γραμμή του Κιναλ. Και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως! Τώρα το ποιός αλλάζει συχνά θέσεις και πολιτικές ας το κρίνουν άλλοι!».

 

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Γιατί εγώ μόνο στο πασοκ είμαι , σε αντίθεση με εσένα που αλλάζεις συχνά! Δλδ πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνώ μαζί σου ;

— ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ (@Odysseas_) October 21, 2019


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.