Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία για τα παιδιά με καρκίνο στην Τρίπολη (photos+video)

Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία για τα παιδιά με καρκίνο στην Τρίπολη (photos+video)

Απρίλιος 27, 2015 - 14:00
0 σχόλια

Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» είναι γεγονός. Τη Δευτέρα 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη η εθελοντική αιμοδοσία προσελκύοντας έναν πολύ μεγάλο αριθμό εθελοντών, οι οποίοι θέλησαν να προσφέρουν αίμα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος θα αποστείλει το αίμα στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» για τα παιδιά που νοσηλεύονται στα ογκολογικά του τμήματα.

Η αιμοληψία έγινε από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων από το πρωί της Δευτέρας και θα συνεχίσει έως τις 16:00. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, δίνοντας το μήνυμα ότι η Τρίπολη δεν λέει όχι σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η εθελοντική προσφορά είναι ο μοναδικός τρόπος κάλυψης των αναγκών των ογκολογικών τμημάτων του νοσοκομείου σε αίμα, αφού δεν υπάρχει αυτάρκεια καθώς οι ανάγκες του καθημερινά ολοένα αυξάνονται, τη στιγμή που, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων ετησίως τριακόσια (300) παιδιά που χρειάζονται αίμα.

Η κινητή μονά θα βρίσκεται και αύριο Τρίτη 28 Απριλίου από τις 9:00 έως τις 14:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη, προκειμένου να προσέλθουν όλοι όσοι δεν πρόλαβαν ή όσοι δεν γνώριζαν για τη δράση αυτή. Δώστε αίμα για τα παιδιά με καρκίνο. Και διαδώστε έμπρακτα το μήνυμα της ανθρωπιάς και της αλληλοβοήθειας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αιμοδοσία από τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.