Μεγάλη έλλειψη αστυνομικών στην Αρκαδία (video)

Μεγάλη έλλειψη αστυνομικών στην Αρκαδία (video)

Σεπτέμβριος 18, 2014 - 09:26
7 σχόλια

Καγκαράκης: Να μας επαναφέρουν στους μισθούς του 2012

Για την απόφαση του συμβουλίου επικρατείας για τις περικοπές  που έγιναν στα σώματα ασφαλείας αλλά και για τις ελλείψεις στελέχωσης αστυνομικών τμημάτων μίλησε ο  πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας Παναγιώτης Καγκαράκης.

Ο κ. Καγκαράκης  μίλησε για τις συνεχείς μειώσεις μισθών τις οποίες έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί, καθώς  η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει νέες περικοπές και μάλιστα με αναδρομικότητα απο το καλοκαίρι του 2012. Όπως μας ενημέρωσε η  ομοσπονδία έχει προσφύγει στο συμβούλιο επικρατείας το οποίο έκρινε ότι οι περικοπές είναι αντισυνταγματικές. Η επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ κάλεσε τον υπουργό οικονομικών και του ζήτησε να αναφέρει τους λόγους τους οποίους δεν έχουν συμμορφωθεί ακόμα με την απόφαση τους. Μέχρι σήμερα  δεν υπάρχει καμία εξέλιξη πάνω στο θέμα μας ενημερώνει ο κ. Καγκαράκης.

Μεταξύ άλλων το θέμα το οποίο προβληματίζει τους εργαζόμενους είναι το ταμείο τους, το οποίο τους δίνει το εφάπαξ και ένα κομμάτι επικουρικής σύνταξης και η κυβέρνηση θέλει να εντάξει το ταμείο τους, το ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ που είναι προβληματικό και έχει μεγάλες οφειλές.

Ο Πρόεδρος των αστυνομικών της Αρκαδίας μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τις μετακινήσεις τους στο κέντρο φύλαξης μεταναστών στην Κόρινθο.

Η μεγάλη έλλειψη η οποία εντοπίζεται στην αστυνόμευση στην Αρκαδία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην συνέντευξη. Οι αστυνομικοί υπάλληλοι ελπίζουν ότι η πολιτική ηγεσία να κατανοήσει το πρόβλημα και να στελεχώσει το αστυνομικό τμήμα Τρίπολης, την τροχαία αλλά και τα περιφερειακά τμήματα τα οποία λειτουργούν  οριακά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Καγκαράκης για προβλήματα της Αστυνομίας


7 Σχόλια

Πείτε μας κ. Καγκαράκη,πόσο αμείβεται ένας αστυνομικός,έτσι για να καταλάβει ο με 450 ευρώ αμειβόμενος νέος το μέγεθος της "αδικίας" σας.

Στην Αστυνομία το 80% εργάζεται σε γραφεία και διατίθεται σε μη αστυνομικά καθήκοντα (φύλαξη προσώπων, πολιτικών κλπ). Αυτά πρέπει να αλλάξουν και είναι θέμα πολιτικής βούλησης. Η Τρίπολη έχει 200 και πλέον αστυνομικούς και περιπολούν καθημερινά 30 σε όλες τις βάρδιες συνολικά.

Σιγά παιδιά,προσοχή στην υπερκόπωση!!Κυρίως αυτοί στα γραφεία και οι άλλοι που *** στη ΙΒ.....

Ένας δεν περισσεύει να πάει στο φανάρι του Βασιλόπουλου να βοηθήσει τον κόσμο 1-2 ώρες τις ώρες αιχμής? Μόνο να κρύβεστε πίσω από τους θάμνους με τα ραντάρ ξέρετε. Μετά απορείτε γιατί ο κόσμος σας έχει στο φτύσιμο.

Κυριε καγκαρακη η ΕΛ.ΑΣ εχει προσωπικο και η αρκαδια αρκετο,αρκει να βγειτε απο τα γραφεια μερικοι μερικοι να σταματησουν οι συνδικαλιστες να ειναι συνεχεια σε αδεια.

Βάλτε τον Ηλία να σας λύσει το πρόβλημα που είναι στα πράγματα και εχει αποδείξει την αξία του στη σκληρή δουλειά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.