Μεγαλή αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Μεγαλή αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Σεπτέμβριος 10, 2014 - 17:39
0 σχόλια

Συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα, προσήχθησαν σαράντα επτά (47) και έγινε έλεγχος σε εκατόν ενενήντα πέντε (195)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν σαράντα πέντε (145) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά ενενήντα επτά (97) παραβάσεις

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (9.9.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ενενήντα πέντε (195) άτομα, εκ των οποίων εκατόν είκοσι εννέα (129) ήταν ημεδαποί και εξήντα έξι (66) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν σαράντα πέντε (145) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα επτά (47) άτομα, από τα οποία είκοσι εννέα (29) ήταν ημεδαποί και δεκαοκτώ (18) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δώδεκα (12) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους  -92.292,47- ευρώ.
Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για απόπειρα κλοπής και ναρκωτικά.
Δύο (2) ημεδαποί, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά ογδόντα τρείς (83) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι (6) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, τέσσερις (4) παραβάσεις για στέρηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων, δύο (2) παραβάσεις για κατάληψη πεζοδρομίου, μία (1) παράβαση για στέρηση αδείας εργασίας, καθώς και μία (1) παράβαση για στέρηση αδείας λειτουργίας συνεργείου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης καθώς και επτά (7) δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.