Το μεγαλείο ψυχής και σεβασμού του Κωνσταντόπουλου στο Άστρος (vid)

Το μεγαλείο ψυχής και σεβασμού του Κωνσταντόπουλου στο Άστρος (vid)

Δεκέμβριος 23, 2018 - 19:30
0 σχόλια

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος είναι γνωστός για το ταλέντο του, το πάθος του, την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το εκρηκτικό του ταπεραμέντο που πηγάζει από την θέληση για την ταυτόσημη έννοια που είναι πλήρως συμβιβασμένη με αυτόν και λέγεται "τερματοφύλακας".

Ο έμπειρος κίπερ της Τεγέας όμως στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πανθυρεατικό στο Άστρος απέδειξε πως διαθέτει την κατάλληλη ποδοσφαιρική παιδεία και την ανθρώπινη αξία που είναι ο σεβασμός στον αντίπαλο αλλά και την ψυχή για να αναλάβει τις δικές του ευθύνες.

Ο Γιάννης Σούρσος ο τερματοφύλακας του Πανθυρεατικού σε μια φάση του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε πέφτοντας για μερικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Δίπλα του ήταν από την αρχή οι συμπαίχτες του αλλά και οι αντίπαλοι για να δουν το πως είναι στην υγεία του. Λίγα λεπτά πιο μετά ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος άφησε την εστία του έτρεξε και πήγε απέναντι στον αντίπαλο κίπερ για να δει και αυτός πως είναι ο άλλος "Νο1".

Ο τερματοφύλακας του Πανθυρεατικού σηκώθηκε μέσα σε χειροκροτήματα από συμπαίχτες, αντίπαλους και κοινό ενώ ανάλογο θερμό χειροκρότημα εισέπραξε και ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος για την κίνηση του αυτή και το ενδιαφέρον του για τον Γιάννη Σούρσο ο οποίος συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Η σπουδαία αυτή κίνηση αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο ενώνει διότι αυτό που μετράει είναι οι αθλητές να βγαίνουν από το γήπεδο υγιείς όπως μπαίνουν και πως υπάρχουν και αυτές οι τόσο ξεχωριστές και σπάνιες δυστυχώς στις μέρες σκηνές που ευτυχώς έρχονται από την Αρκαδία και στέλνουν παντού το δικό τους μήνυμα.

Ο Γιάννης Κωνστατόπουλος και ο Γιάννης Σούρσος εκτός του ότι παίζουν την ίδια θέση και συνεχίζουν να γράφουν ο καθένας ξεχωριστά την δική του ιστορία στα Αρκαδικά γήπεδα είναι πέρα και πάνω απ' όλα φίλοι γεμάτοι σεβασμό ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι κάτι που μετράει περισσότερο από τις νίκες, το αποτελέσμα και τις αποκρούσεις.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό καθώς ανέλαβε την ευθύνη της ήττας της ομάδας του αναφορικά με το δεύτερο τέρμα που δέχεται η Τεγέα στο τελικό 3-1 από τον Πανθυρεατικό ζητώντας με γενναίο τρόπο συγγνώμη δείχνοντας αποθέματα ψυχής και πως στα δύσκολα πάντα οι δυνατοί είναι αυτοί που βγαίνουν μπροστά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcdiaPortal.gr Η σπουδαία κίνηση Fair Play του Κωνσταντόπουλου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.