Μεγάλε και τρανέ... Αιολικός-Παναρκαδικός 0-1

Μεγάλε και τρανέ... Αιολικός-Παναρκαδικός 0-1

Φεβρουάριος 28, 2015 - 16:54
2 σχόλια

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ο Παναρκαδικός. Πριν από λίγο πέτυχε μια τεράστια νίκη στη Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 83' ο Κώτσιρας.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, είχαν την κατοχή και κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 75’ ο Μίχος σημάδεψε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και στο 90’ ο Ζαγοριανός με κεφαλιά επίσης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ψυχογιού. Αλλά στο 84’ ο Κώτσιρας με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ πέτυχε το γκολ για τον Παναρκαδικό χαρίζοντας στο ''τριφύλλι'' μία ακόμα σπουδαία νίκη.

Έτσι η ομάδα του Κώστα Καλλογιανίδη και του Γιώργου Τζήλου κατάφερε να φύγει από το νησί της Μυτιλήνης με το πολύτιμο τρίποντο πιστοποιώντας για μία ακόμα φορά πως ο Παναρκαδικός βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και ασφαλώς παίρνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Μάππας, Γ. Σαμπάνης, Λίμα, Μπακάλης, Λένγκα, Καλαμιώτης (70' Μιχαλάκης), Γάλας, Μίχος (88' Μ. Σαμπάνης), Σπανός, Τόρες (60' Ζαγοριανός), Μανουσάκης

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καλογιαννίδης-Τζηλός): Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Βλαχοκυριάκος, Σταθουλόπουλος, Δήμος (77' Αρδάμης), Τριμπόνιας (83' Πότια), Καδάς, Κώτσιρας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.