Mε το βλέμμα στραμμένο στην εξωστρέφεια (video)

Mε το βλέμμα στραμμένο στην εξωστρέφεια (video)

Νοέμβριος 04, 2014 - 16:24
1 σχόλια

Συνάντηση Μπουντρούκα-Πρέσβη Σλοβακίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επισκέφθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου ο Πρέσβης της Σλοβακίας κ. Peter Michalko, όπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπουντρούκας και μέλη του επιμελητηρίου τον υποδέχθηκαν.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την προώθηση της εξωστρέφειας των αρκαδικών επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των Aρκαδικών και Σλοβακικών επιχειρήσεων. Ο κ. Μπουντρούκας τόνισε ότι στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία δεν υπάρχουν μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται στήριξη από κάποιους φορείς. Το Επιμελητήριο σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου προσπαθούν να παρέχουν αυτή τη στήριξη. Δήλωσε ότι η δημιουργία του Ελληνοσλοβάκικου Επιμελητηρίου θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα ενισχύσει τη συνεργασία των δύο χωρών μέσω των επιχειρήσεων.

Ο Πρέσβης της Σλοβακίας, ο οποίος μιλά άπταιστα Ελληνικά, ευχαρίστησε τον κ. Μπουντρούκα για την υποδοχή και αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζει η συνεργασία των Επιμελητηρίων, που βοηθούν στην τοπική οικονομία.

Ο Πρέσβης συνοδευόταν  από τον  Επίτιμο Πρόξενο της Σλοβακίας στην Πάτρα με δικαιοδοσία την Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά κ. Φαίδων Κουνινιώτη.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρέσβης Σλοβακίας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

αντι να γινουμε φιλανδία, αγγλία, γερμανία, γινόμαστε σλοβακία. μπράβο στο μπουντρούγκα που μας ενημέρωνει για την κατάσταση μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.