Με τον Πανιατωλικό αν περάσει την ΑΕΚ ο Αστέρας στο Κύπελλο

Με τον Πανιατωλικό αν περάσει την ΑΕΚ ο Αστέρας στο Κύπελλο

Ιανουάριος 23, 2020 - 14:54
5 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναιτωλικό να περιένει τον νικητή του ζευγαριού της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος

Άρης - Ατρόμητος

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης ή ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Λαμία - Ολυμπιακός

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 5-6/2 και οι αγώνες ρεβάνς το διήμερο 12-13/2, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαϊου.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Η υπόθεση κυπέλλου και πρωταθλήματος είναι των 4άρων ''μεγάλων'' του ποδοσφαίρου και κανενός άλλου , αλλά και με τις ευλογίες της Πολιτείας όπως δείχνουν τα πράγματα ! Πχ Ξένοι διαιτητές διευθύνουν τους μεταξύ τους αγώνες, λες και οι υπόλοιπες ομάδες είναι εκτός πρωταθλήματος ! Γίνεται συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών των ''μεγάλων'' για το τί μέλλει γενέσθαι στο ποδόσφαιρο και αγνοούνται οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ λίγκας !!! Αν περιμένουμε λοιπόν, εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου από Μελισσανίδη, Σαββίδη, Μαρινάκη και Αλαφούζο , θα περιμένουμε πολύ ακόμα .......

Έχεις δίκιο ρε συ,εξυγίανση δεν γίνεται με αυτούς πρέπει να το πάρει επάνω του ο ***!!!!!!!!

Τι περίμενες φιλαράκι να καλέσουν οι μεγάλες δυνάμεις τον πρόεδρο του Αστέρα;Θα συνέλθετε επι τέλους;Μήπως ξέρεις πόσα λεφτά βάζουν αυτοί και πόσα αυτοί που έχουν τον Αστέρα;Μάθετε να πατάτε στο έδαφος.Και να έχετε επιχειρήματα και όχι κραυγές.

Η Ραχούλα πάει για παστελακι και αποχαιρετά και το κύπελλο.Χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.