Με τον Γιάννη Σμυρνιώτη και τη «Νέα Τρίπολη» υποψήφιος ο Ηλίας Παν. Τυροβολάς

Με τον Γιάννη Σμυρνιώτη και τη «Νέα Τρίπολη» υποψήφιος ο Ηλίας Παν. Τυροβολάς

Δεκέμβριος 31, 2018 - 08:19
5 σχόλια

Η τελευταία, για το 2018, ανακοίνωση υποψηφιότητας της Παράταξής μας για τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Μάιο του 2019 εμπεριέχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. 

Ο Ηλίας Παν. Τυροβολάς που γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1993 είναι ο νεότερος, μέχρι σήμερα, υποψήφιος Δημοτικός μας Σύμβουλος.

Μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει και να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη μας ασχολούμενος με την εμπορία ειδών – κυρίως ελαστικών – αυτοκινήτων.
Στο πρόσωπο του Ηλία και όλων των νέων ανθρώπων που συμπορεύονται αλλά και θα συμπορευτούν μαζί μας από το νέο χρόνο, αναζητούμε εκείνες τις ιδέες, τις απόψεις, τις λύσεις που βλέπουν τα νέα παιδιά – πολλά από τα οποία ενηλικιώθηκαν μέσα στην κρίση – για ένα καλύτερο αύριο τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο.

Για να κάνουμε μαζί τη Νέα Τρίπολη έναν τόπο καλύτερο για να ζουν, να δραστηριοποιούνται, να εγκαθίστανται όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι.
Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2019 με πολλές υποψηφιότητες παλιών και νέων συνεργατών με όραμα και ιδέες για να πάμε όλοι μαζί – με αφετηρία το νέο χρόνο - το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του .... είναι πολύ μπροστά με φρέσκες ιδέες !! Και σιγουρα έχει πολλά να δώσει !!!

που πας ρε ερμε,τι θα τον αφησουν οι λυκοι του σμυρνιωτη να κανει δηληδη?θα περνει αδεια απο τις μουμιες για να κανει κατι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.