Επικαιρότητα

Latest

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πάσχα σε Λεωνίδιο και Τυρό

Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας γιορτάζεται με την θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη που απαιτείται για ένα τόσο σημαντικό θρησκευτικό γεγονός.

Περισσότερα

«Ναι» κατά πλειοψηφία από το ΔΣ στη δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας στον Δήμο Τρίπολης

Για την παραγωγή ρεύματος από τον Δήμο Τρίπολης, μέσω φωτοβολταϊκών, και με χρηματοδότηση από το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης συζήτησε το Σώμα κατά την κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Περισσότερα

Πρεμιέρα για φορολογικές δηλώσεις - Τι ισχύει με τους ελεύθερους επαγγελματίες

Ανοίγει σήμερα 25 Απριλίου η πλατφόρμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, γιατί καθυστέρησε και πότε είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Περισσότερα

νους – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:

Ένα ταξίδι μέσα από 4 ομόκεντρους κύκλους.

Περισσότερα

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος 45χρονου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 14.4.2024.

Περισσότερα

Πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική ο Παναργειακός

Ο Παναργειακός είναι και με τον πλέον επίσημο τρόπο πια πρωταθλητής και 27 ολόκληρα χρόνια μετά επιστρέφει και πάλι στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες έπειτα από την κατάκτηση του τίτλου της Γ’ Εθνικής και της ανόδου του στην Super Leagu

Περισσότερα

Περιφερειακή Επιτροπή: Εγκρίθηκε η ΜΠΕ του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μεγαλόπολης (vid)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι Αναστάσιος Αδαμόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κυκλικής Οικονομίας και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Τζινιέρης, Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασ

Περισσότερα

Πασχαλινό bazaar στο Sirilo Jewels στην Τρίπολη για μοναδικά δώρα (pics)

Σας περιμένουμε στο Πασχαλινό bazaar του Sirilo Jewels στο οποίο θα βρείτε όμορφα και χειροποίητα κοσμήματα, ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες και αρωματικά κεριά σόγιας σε εντυπωσιακές συσκευασίες.

Περισσότερα

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο Κορακοβούνι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση το Σαββάτο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Περισσότερα

Κικίλιας: Θα έχουμε πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο

Το νέο σχέδιο πολιτικής προστασίας της χώρας, που περιλαμβάνει αμεσότερη επέμβαση των μηχανισμών, το σχέδιο «ΑΙΓΙΣ», παρουσίασαν χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

Περισσότερα

Αττική - Ελληνικό: Βρέθηκαν 314 βόμβες από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο εργοτάξιο

Ένα από τα προσκόμματα που αντιμετωπίζει η επένδυση της LAMDA Development στο Ελληνικό, αλλά και οι επιμέρους επενδύσεις που κάνουν οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Hard Rock στην περιοχή, έχει να κάνει με τις καθυστερήσεις στις εργασίες, λόγω ανεύρεσης βομβών

Περισσότερα

Λακωνία: Φωτιά στο Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Στέφανος Μονεμβασιάς.

Περισσότερα

Τρίπολη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Τζήλος, ο αγαπητός παλιός λαχειοπώλης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μια ιδιαίτερα αγαπητή μορφή της Τρίπολης, ο συνταξιούχος λαχειοπώλης Γιάννης Τζήλος.

Περισσότερα

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει...

«Χθες, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι οι “Σπαρτιάτες” δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος των “Σπαρτιατών” κ. Στίγκας χαρακτηρίζει αξιοπρεπή τον κ. Κασσελάκη που δεν κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση.

Περισσότερα

Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι - Το vlog της τραγουδίστριας λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε (pics)

Μια μέρα μαζί με τους fans της και το Eurojackpot, μεγάλο χορηγό της ελληνικής συμμετοχής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, πέρασε η Μαρίνα Σάττι.

Περισσότερα

Σελίδες