Με την δύναμη του κόσμου για την νίκη

Με την δύναμη του κόσμου για την νίκη

Σεπτέμβριος 29, 2014 - 22:04
0 σχόλια

Η αύρα του κόσμου του Αστέρα δίνει φτερά στα πόδια των παικτών.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου η Τρίπολη ντύνεται στα γιορτινά της και ο Αστέρας υποδέχεται την Παρτιζάν στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Europa League και είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλων που γίνεται στην πόλη μας και στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’.

Η προσμονή του κόσμου για την αναμέτρηση με τους Σέρβους τεράστια και ήδη από την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα εκδοτήρια και τα εισιτήρια βγήκαν στην διάθεση του κοινού η ανταπόκριση είναι τεράστια με τους φιλάθλους της Αρκαδικής ομάδας  να σπεύδουν να προμηθευτούν το ‘’μαγικό χαρτάκι’’.

Όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα μέχρι και την Πέμπτη στόχος είναι να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια και οι κερκίδες του ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ να είναι ασφυκτικά κατάμεστες στο πρώτο τέντωμα ευρωπαϊκού σεντονιού που θα γίνει στην Τρίπολη.

Η συνεισφορά του κόσμου σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και πρέπει να είναι καθοριστική. Η αύρα του κόσμου του Αστέρα και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι κάτι το οποίο μπορεί να δώσει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη και σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς.

 Το βράδυ της Πέμπτης το γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’  με την βοήθεια των φιλάθλων αναμένεται να γίνει καυτή λάβα που θα δώσει την ώθηση που χρειάζεται στον Αστέρα έτσι ώστε να πάρει την νίκη να γράψει ακόμη μια βραδιά λαμπρής ιστορίας και να γίνει ο κόσμος συνεπιβάτης στο ταξίδι των ευρωπαϊκών αστέρων της αγαπημένης του ομάδας.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.