Με τη βοήθεια του Στρατού θα αποκατασταθεί η οδοποιία στο δήμο Τρίπολης

Με τη βοήθεια του Στρατού θα αποκατασταθεί η οδοποιία στο δήμο Τρίπολης

Ιούνιος 30, 2016 - 21:15
2 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης την Πέμπτη 30 Ιουνίου, μετά τη θεομηνία του Σαββάτου, συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα της καταστροφής των δρόμων από τη σφοδρή νεροποντή.

Ο κ. Παυλής ανακοίνωσε ότι ο Στρατός θα παραχωρήσει σε τρεις ημέρες μηχανήματα από τη ΜΟΜΑ για να γίνουν εργασίες διάνοιξης και βελτίωσης οδοποιίας μετά τη διαμαρτυρία των τοπικών προέδρων που βρέθηκαν στη συνεδρίαση. Ακόμη, είπε ότι η Περιφέρεια θα συντρέξει έτσι ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουν οι εργασίες. 

Γνωρίζουμε το πρόβλημα και την άμεση ανάγκη. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε τις μετρήσεις για να ξεκινήσουν τα έργα

Οι πρόεδροι είπαν ότι χρειάζονται γκρέιντερ και άλλα μηχανήματα καθώς πολλοί αγροτικοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι. 

Ο κ. Τζιουμης είπε να μην ξεκινήσουν οι απευθείας αναθέσεις σε ιδιώτες για τις εργασίες βελτίωσης οδοποιίας, αναφέροντας ότι πρέπει να υπάρχει λίγος χρόνος για να δοθούν προσφορές.

Ο κ. Παυλής είπε ότι ο Δήμος θα ζητήσει συγκεκριμένα μηχανήματα τα οποία ελάχιστοι έχουν, ύστερα από μια πρώτη κρούση που έκανε η δημοτική αρχή. Δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι ανάδοχοι, είπε.

Από το υπουργείο Εσωτερικών τη Δευτέρα θα δοθεί η εντολή για μια επιχορήγηση για να γίνουν οι εργασίες, ανακοίνωσε ο δήμαρχος.

Δουλεύουμε μεθοδικά για να αντεπεξέλθουμε στις άμεσες απαιτήσεις

Ο κ. Παπαδημητρίου είπε ότι από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας υπήρχαν ανάδοχοι οι οποίοι εργάστηκαν στους δρόμους για να υπάρχει πρόσβαση.
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Γιατί δήμαρχε δεν ακούς τις επαναστατικές προτάσεις ΤΖΙΟΥΜΗ.Μήπως τον ζνομπάρεις τον άνθρωπο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.