Με θέατρο και πολύ κέφι γιόρτασε η Θεατρική Ομάδα των δασκάλων Αρκαδίας (pics,vid)

Με θέατρο και πολύ κέφι γιόρτασε η Θεατρική Ομάδα των δασκάλων Αρκαδίας (pics,vid)

Φεβρουάριος 11, 2017 - 14:00
1 σχόλια

Μια ξεχωριστή γιορτή ετοίμασε για τους προσκεκλημένους της η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το βράδυ.

Οι δάσκαλοι καλωσόρισαν τους φίλους τους στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Πεινακοθήκης» στην Τρίπολη σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ πίσω, στον χώρο της ορχήστρας δέσποζε ένα μεγάλο πανό που προμήνυε τα όσα θα επακολουθούσαν.

Μετά το φαγητό, λοιπόν, η θεατρική ομάδα των δασκάλων παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της αγαπημένης κωμωδίας «Ο μπακαλόγατος» ή «Της κακομοίρας», σε σενάριο των  Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, που ήταν μια από τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Παρά το γεγονός ότι ο χώρος της ορχήστρας ελάχιστα προσφέρεται για την παρουσίαση ενός θεατρικού, οι πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν, ενώ το κοινό που παρακολουθούσε όρθιο θυμόταν και ψιθύριζε τις ιστορικές, όπως αποδείχθηκε, ατάκες προτού τις ξεστομίσουν οι ηθοποιοί.

Στη συνέχεια, ακολούθησε χορός και η ζωντανή ορχήστρα ξεσήκωσε τους ηθοποιούς της ομάδας και τους πολλούς φίλους τους που γλέντησαν με την ψυχή τους.

Έφη Καστραντά

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Με κέφι γιόρτασε η Θεατρική Ομάδα των δασκάλων Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.