Με Θάνο Καλλίρη τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου στην πλατεια Άρεως

Με Θάνο Καλλίρη τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου στην πλατεια Άρεως

Δεκέμβριος 03, 2019 - 11:26
6 σχόλια

Σε έγγραφο με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με θέμα «Γνωμοδότηση σχετικά με την παραχώρηση τμήματος της Πλ. Άρεως προκειμένου να εγκατασταθεί Θεματικό Πάρκο και παγοδρόμιο, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου για τα Χριστούγεννα 2019 και Πρωτοχρονιά 2020» περιγράφονται όλα όσα θα περιλαμβάνονται στο θεματικό πάρκο της πλατείας Άρεως για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, το οποίο θα λειτουργήσει από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται, θα υπάρχουν δύο είσοδοι, στολισμένοι, ενώ στην κεντρική είσοδο θα υποδέχονται τον κόσμο δύο καρυθραύστες στους πύργους τους. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα θα συμπληρώνεται με τον στολισμό ενός μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά και με τους οικίσκους, οι οποίοι θα είναι ζεστά και όμορφα στολισμένοι. Μάλιστα οι ανάδοχοι προτείνουν όταν ανοίξει το πάρκο στο κοινό, να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία με τον Θάνο Καλλίρη.

Σύμφωνα με το έγγραφο, θα υπάρχει παγοδρόμιο, χωρίς καμία επιβάρυνση για τον Δήμο, όπως αναφέρεται, θα υπάρχει το σπίτι του Άι-Βασίλη, το παραδοσιακό τρενάκι που θα κάνει βόλτες σε όλη την πόλη, ξύλινα σπιτάκια με διάφορα είδη, καρουζέλ, ποδήλατα τετράτροχα, δύο υψηλών προδιαγραφών φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά και ένας αρκούδος με κούπες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, ανέρχεται σε 75.000 ευρώ.

Η Δημοτική Κοινότητα γνωμοδότησε υπέρ της πρότασης και αναμένεται η συζήτηση του θέματος σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πιθανόν την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου Ώρα: 20:00 στην Πλατεία Άρεως θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Θάνου Καλλίρη.

Κάνοντας για μία ακόμη φορά τη μουσική διαφορά, ο Θάνος Καλλίρης έχει ετοιμάσει εξαιρετικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει όλες τις γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του, πολύ γνωστά ελληνικά και ξένα τρα- γούδια, αλλά και μουσικές αναδρομές από όλα τα είδη μουσικής στο πέρασμα των δεκαετιών. Με απίστευτο κέφι ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ μουσικής, σε ένα δυναμικό party, έχοντας στο πλευρό του, μια μπάντα, που αποτελείται από υπέροχα κορίτσια, μουσικούς!

Θεματικό Πάρκο και παγοδρόμιο, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου για τα Χριστούγεννα 2019 κα... by Arcadiaportal.gr on Scribd


6 Σχόλια

Επιτέλους κάτι κινείται. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και η εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες να ενδιαφερθούν πραγματικά γι'αυτήν την πόλη που τόσο πίσω έχει μείνει και παραμελημένη από τους προηγούμενους και αφού έφυγαν οι προηγούμενοι να πήραν μαζί τους και την μιζέρια που είχαν ρίξει στην πόλη!

Τι εξωφρενικά ποσά είναι αυτά που σπαταλούνται Κωστάκη; Και μας ειχες πρήξει με δηλώσεις τις προηγούμενες χρονιές ότι ήταν σπάταλοι

11:59 "αγαπούλα" και Κατερίνα Στανίση να σου έφερναν τα ίδια θα έγραφες. Δεν κουράστηκες τόσα σχόλια;

@13:25 Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα. Είναι δυο διαφορετικές εκδηλώσεις με Μουζουράκη στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και Καλλίρη τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου. Δείτε εδώ: http://www.arcadiaportal.gr/news/poios-tha-tragoydisei-sto-anamma-toy-hristoygenniatikoy-dentroy-stin-tripoli

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.