Με συνταγή από τα παλιά οι Βρασιές «άλωσαν» την Μεγαλόπολη (pics)

Με συνταγή από τα παλιά οι Βρασιές «άλωσαν» την Μεγαλόπολη (pics)

Οκτώβριος 20, 2019 - 20:17
0 σχόλια

Οι Βρασιές πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Μεγαλόπολη επί του Πανιωνίου κάνοντας το δύο στα δύο για το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας πιάνοντας κορυφή και δείχνοντας από την αρχή γιατί θεωρούνται το φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Παράλληλα οι κιτρινόμαυροι του Αγίου Ανδρέα αποδεικνύουν ότι εκτός από ομάδα είναι και μια μεγάλη παρέα και μια όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια με τις δικές της ξεχωριστές αξίες που αφορούν το παρλεθόν, συνδέουν το παρών και αποτελούν οδηγό για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι άνθρωποι των Βρασιών για το δπλό την Μεγαλόπολη παρουσία δύο ανθρώπων συμβόλων για την ομάδα:

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη η Βρασιές στη Μεγαλόπολη με συνταγή από τα παλιά!!! Κοντά στην αποστολή της ομάδας των Βρασιών 2 παλιές καραβάνες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, ο Ηλίας Βλαχοπαναγιώτης (δάσκαλος) και ο Κουλεντιανός Αθανάσιος (συνταξιούχος τραπεζικός).

Γιατί ο αθλητισμός ενώνει, διαπλάθει χαρακτήρες και διδάσκει στάση ζωής. Η προσφορά και των δύο στο σύλλογο αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους. Η οικογένεια των Βρασιών τους ευχαριστεί θερμά για την στήριξη στην ομάδα !

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.