Με συννεφιά και βροχή το τριήμερο της Αποκριάς στην Αρκαδία

Με συννεφιά και βροχή το τριήμερο της Αποκριάς στην Αρκαδία

Φεβρουάριος 24, 2017 - 09:56
0 σχόλια

Ο καιρός τον Φεβρουάριο είναι... παραδοσιακά άστατος, όπως και τον μήνα που έρχεται. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα τριήμερο με σύννεφα και βροχή, αλλά με θερμοκρασίες κοντά στους 16 βαθμούς Κελσίου στην Αρκαδία.

Αναλυτικά:

Στην Τρίπολη το Σάββατο και την Κυριακή της Αποκριάς κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η αραιή συννεφιά, ενώ δεν αποκλείεται να βρέξει τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά την Κυριακή θα σκαρφαλώσει στους 16 βαθμούς. Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου αναμένεται ασθενής βροχή από το πρωί και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, και θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μεγαλόπολη το Σαββατοκύριακο της αποκριάς θα είναι συννεφιασμένο, με ασθενή βροχή τις βραδινές ώρες, ενώ τις δύο αυτές ημέρες η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Την Καθαρά Δευτέρα το σκηνικό του καιρού θα είναι βροχερό, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 16 βαθμών Κελσίου.

Το παραθαλάσσιο Λεωνίδιο μάλλον γλιτώνει τη βροχούλα, για την Καθαρά Δευτέρα τουλάχιστον. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με μια μικρή πιθανότητα βροχής την Κυριακή, και με θερμοκρασία έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα επικρατήσει αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Λαγκάδια, όπου ετοιμάζεται το παραδοσιακό διονυσιακό καρναβάλι για δέκατη χρονιά, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς θα επικρατήσουν αραιή συννεφιά και ασθενής βροχή, ενώ την Καθαρά Δευτέρα προβλέπεται βροχόπτωση. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Η Αρκαδία είναι ένας δημοφιλής προορισμός και στις Απόκριες. Ό,τι και να κάνετε, να περάσετε καλά και να θυμάστε ότι η ασφάλεια στον δρόμο προέχει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.