Με συγγνώμη μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ αποχωρεί η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Με συγγνώμη μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ αποχωρεί η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Ιούνιος 07, 2019 - 08:59
2 σχόλια

Μετά τον σάλο με την προσπάθεια μετάταξης της κόρης της - Για να επανορθώσει δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές - Η συγγνώμη της αφορά τους συντρόφους της όπως είπε, αντιθέτως δεν βρήκε να πει τίποτε στον ελληνικό λαό!

Το γεγονός ότι στενοχώρεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση είναι αυτό που κλόνισε την Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά τον σάλο που προέκυψε με την προσπάθεια μετάταξης της κόρης της και τα ρουσφέτια στη Βουλή. «Θέλω μόνο να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνετε, να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως η χθεσινή δήλωση της ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις για την κόρη της έκανε άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο σημείο που η κ. Χριστοδουλοπούλου έφτασε στο σημείο να βγει σήμερα το πρωί στην τηλεόραση, να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές ως προσπάθεια επανόρθωσης για όσα έκανε!

Η πρώην υπουργός τα είπε αυτά στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα όπου βγήκε σήμερα το πρωί για να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της. Ο μόνος τρόπος για να επανορθώσει είπε ότι είναι να μην κατέβει υποψήφια στις εκλογές. Ωστόσο η κ. Χριστοδουλοπούλου με τη δήλωση της αυτή έδειξε ότι δεν έχει αντιληφθεί την ουσία όσων προσπάθησαν να γίνουν στη Βουλή και όσων η ίδια είπε περί διασυνδέσεων. Ετσι αντί να πει συγγνώμη στους Ελληνες πολίτες για πρακτικές που έπρεπε πλέον να έχουν εγκαταλειφθεί, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη ζημιά που προκάλεσε!

Από το protothema.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση και δεν θα συμμετέχω στις εκλογές


2 Σχόλια

ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑΣΙΑ ...........ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ . ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΛΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ 2015

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.