Τατούλης

Με στόχο την προώθηση των προϊόντων ΠΟΠ Αρκαδίας το Επιμελητήριο πρωτοπορεί και ετοιμάζει σεμινάριο οινογνωσίας – οινογευσίας

Με στόχο την προώθηση των προϊόντων ΠΟΠ Αρκαδίας το Επιμελητήριο πρωτοπορεί και ετοιμάζει σεμινάριο οινογνωσίας – οινογευσίας

Αύγουστος 27, 2019 - 10:53
1 σχόλια

Σεμινάριο Οινογνωσίας-Οινογευσίας διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας το οποίο αφορά επαγγελματίες της εστίασης.

Στο πλαίσιο προώθησης της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και η Γραμματέας του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας κυρία Γεωργία Κάββουρα παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 26 Αυγούστου στο επιμελητήριο Αρκαδίας

 Ο κ. Τρουπής μίλησε για το σεμινάριο, τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο θέλει να στηρίξει στην πράξη τον πρωτογενή τομέα και τα προϊόντα ΠΟΠ της περιοχής.

Η εκδήλωση γίνεται με σκοπό την αποτελεσματική προώθηση των τοπικών προϊόντων ΠΟΠ της Αρκαδίας και ενόψει  και της εκδήλωσης «Γιορτή Κρασιού» στο Ζευγολατιό, το που θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου το βράδυ, είπε.

Να αναφέρουμε ότι την γιορτή διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού και το επιμελητήριο συμπληρώνοντας την γιορτή διοργανώνει το σεμινάριο οινογνωσίας .

Εξασφαλίστε μια θέση στο μεθυστικό ταξίδι του κρασιού με ξεναγό τον Πρόεδρο των Ελλήνων Οινοχόων Ανδρέα Ματθίδη. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην, κατάλληλα εξοπλισμένη, αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. (25ης Μαρτίου & Πανός 21. Είσοδος από 25ης Μαρτίου.

Η θεματολογία θα υποστηρίζεται από οπτικο-ακουστικό υλικό, αλλά και γευσιγνωσία με έμφαση τα οργανοληπτικά στοιχεία του οίνου Μαντινεία ΠΟΠ Μοσχοφίλερο όπως και τη δυναμική του μοσχοφίλερου ως προς την αρμονική του σχέση με το φαγητό. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει επίσης και εισαγωγικές αρχές στην Οινοχοία. Τα κρασιά θα προσφέρουν τα οινοποιεία της περιοχής που παράγουν ΠΟΠ Μοσχοφίλερο.

Το σεμινάριο έχει στόχο να προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση στους επαγγελματίες της εστίασης, για την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

Τέλος η κυρία Κάββουρα απηύθυνε κάλεσμα στους επαγγελματίες επισημαίνοντας ότι το επιμελητήριο πάντα στήριζε τους επαγγελματίες, αλλά τώρα το πάει λίγο παραπέρα.

Η γνώση είναι δύναμη

Σε ποιους απευθύνεται

Το παρόν σεμινάριο απευθύνεται στους Αρκάδες επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Να συμπληρώσουν on line τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (στη διαδρομή ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (έως 48 άτομα) βάσει της ημερομηνίας της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

 

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΠΡΑΒΟ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.