Τατούλης
symvolo

Επικαιρότητα

Latest

Δυτικά της Κρήτης πλέει το ιρανικό τάνκερ

Δεν έχει προορισμό την Τουρκία το ιρανικό τάνκερ Adrian Darya 1, που βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Τεχεράνη, σύμφωνα με τον ιστότοπο Refinitiv Eikon, έχοντας αλλάξει τον προορισμό που είχε ορίσει το

Περισσότερα

Νύχτα Shock Price στα Οπτικά Γκολέμης: Μισή τιμή στους σκελετούς οράσεως και ηλίου (vid)

Η νύχτα δεν είναι μαύρη την Τετάρτη 4/9/2019 στην Τρίπολη!!!

Με ένα βίντεο, τα Οπτικά Γκολέμης διαφημίζουν τις προσφορές τους για τη Νύχτα Shock Price καθώς όλοι οι σκελετοί οράσεως και ηλίου θα διατίθενται σε μισή τιμή!

 

Περισσότερα

Το Σάββατο η Γιορτή Κρασιού στο Ζευγολατιό

O Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοδένδρων Ζευγολατιού σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και με την ευγενική χορηγία της περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση ” Γιορτή Κρασιού 2019”.

Περισσότερα

Γλέντι συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Τρίπολης – Άστρους (pics,vid)

Συνεπείς στο ραντεβού του ήταν και φέτος ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων Τρίπολης - Άστρους  που διοργάνωσε το Σάββατο στις 24 Αυγούστου γλέντι στο κατάστημα του κ. Μπενόπουλου.

Περισσότερα

«Νέα Πελοπόννησος»: Με δυνάμεις καταστολής η πρώτη εμφάνιση Νίκα στην Πελοπόννησο

Η τελετή της ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου και οι πρώτες εξαγγελίες της περιφερειακής διοίκησης καθιστούν ακόμη πιο επιτακτική για την «Νέα Πελοπόννησο» την ανάγκη διαφύλαξης του σημαντικού έργου που παράχθηκε τα τελευταία εννιά χρό

Περισσότερα

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Πανθυρεατικό

Ο Πανθυρεατικός ανακοίνωσε την απόκτηση των Δημήτρη Αδάμη, Χάρη Λυτρίβη και Παναγιώτη Τετώρου καθώς και των Νίκου Πούλου και τον Θοδωρή Κωταΐδη από την Αργολίδα.

Αναλυτικά:

Περισσότερα

Φουστανέλα, λάβαρα, γιουχαΐσματα και μια ορκωμοσία

Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μεσημέρι Κυριακής, ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Περισσότερα

Τι αλλάζει στις ανέπαφες συναλλαγές

Αλλαγές θα γίνουν στις ανέπαφες συναλλαγές από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην Τρίπολη

Ἐν  ὄψει τῆς ἐνάρξεως τοῦ σχολικοῦ ἔτους 2019 - 2020, ὁ Μητροπολιτικός Ἱερός Ναός Ἁγίου Βασιλείου Τριπόλεως συγκεντρώνει σχολικά εἴδη: τσάντες καί κασετίνες, τετράδια, εἴδη γραφῆς, ζωγραφικῆς καί χειροτεχνίας, καθώς καί σχολικά βοηθήματα.

Περισσότερα

Σελίδες