Με προσδοκίες για ένα καλύτερο πρωτάθλημα η κλήρωση για Α’ και Β’ κατηγορία (photos+video)

Με προσδοκίες για ένα καλύτερο πρωτάθλημα η κλήρωση για Α’ και Β’ κατηγορία (photos+video)

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 21:44
1 σχόλια

Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου ‘’ Μαίναλον’’ η κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων Αρκαδίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015.

Μέλη των διοικήσεων των ομάδων βρέθηκαν από νωρίς στην αίθουσα  για να παρακολουθήσουν την κλήρωση αλλά και να συζητήσουν λειτουργικά θέματα του νέου πρωταθλήματος.

Κύριο θέμα ήταν το παιδικό πρωτάθλημα με τους παράγοντες των ομάδων να προτείνουν  να διεξαχθεί όπως την περσινή χρονιά  δηλαδή σε ένα γύρω και όχι σε δύο όπως προβλέπεται λόγο κυρίως  οικονομικών θεμάτων  για την μεταφορά των παιδικών ομάδων ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣΑ Αρκαδίας ενέκρινε αυτή την απόφαση και έτσι δεν αλλάζει κάτι στα της διεξαγωγής του παιδικού πρωταθλήματος.

Επίσης ειδική αναφορά έγινε και στα γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες τόσο για τους αγώνες όσο και για τις προπονήσεις.

Η ΕΠΣΑ Αρκαδίας έδωσε παράταση στις δύο ομάδες που ακόμα δεν έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό για την στελέχωση των παιδικών τμημάτων για το πρωτάθλημα.

Τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αρκαδίας Νικόλαος   Προύντζος ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλα τα σωματεία.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Η κλήρωση της Α' Αρκαδίας 
Η κλήρωση της Β' Αρκαδίας

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κλήρωση τοπικών πρωταθλημάτων


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.