Με πληγώνεις (Αστέρα) στο «Κολοκοτρώνης»

Με πληγώνεις (Αστέρα) στο «Κολοκοτρώνης»

Μάρτιος 20, 2017 - 16:03
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρει νίκη που θα τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη βαθμολογική θέση και του έδινε βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η αρκαδική ομάδα δεν έχει ξεμπερδέψει αναφορικά με την εξασφάλιση της παραμονής της και συνεπώς έχει δρόμο να διανύσει μπροστά της για να μπορέσει να δώσει ένα τέλος στον φετινό εφιάλτη και στα ασυνήθιστα είναι η αλήθεια σενάρια περί σωτηρίας στην Super League.

Μία από τις πληγές του φετινού Αστέρα Τρίπολης είναι το γεγονός πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί την έδρα του εκεί όπου τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε το ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' το απόρθητο κάστρο του δίνοντας σημαντικούς βαθμούς αλλά και ψυχολογία στην ομάδα.

Δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε και στην καθοριστικής σημασίας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης να θέλει την νίκη για να κάνει άλμα προς τον στόχο του αλλά και πάλι να μην τα καταφέρνει και τελικά να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας όπου και αυτός πια είναι χρήσιμος και έχει την σημασία του.

Οι κιτρινομπλέ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Ζάιρο σπαταλώντας ένα ημίχρονο. Τα πράγματα στο δεύτερο μέρος άλλαξαν με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη να πιέζει, να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια από το γκολ του Μανιά αλλά να μην μπορεί να κάνει την ανατροπή που θα του έδινε την νίκη που τόσο είχε ανάγκη.

Είναι ενδεικτικό πως μέχρι στιγμής η αρκαδική ομάδα μετράει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες στο σπίτι της έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς από τους 22 που έχει συνολικά στο πρωτάθλημα επίδοση που σίγουρα ισοσκελίζει και την εκτός έδρας πενιχρή παρουσία της σε βαθμούς αλλά και πάλι χωρίς να είναι αρκετή για να τις δώσει μια μεγηαλύτερη άνεση σε αυτή την χρονική στιγμή.

Ο Αστέρας Τρίπολης αγνοεί το τρίποντο στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης '' από τις 15 Ιανουαρίου και την νίκη με 4-1 επί του Παναιτωλικού και από κει και πέρα να έρχονται άσχημα αποτελέσματα και πεταμένοι βαθμοί.

Πλέον κάθε βαθμός για τον Αστέρα Τρίπολης είτε εντός είτε εκτός έδρας μοιάζει να είναι πολύτιμος και να έχει αξία με την αισιοδοξία και την πίστη πως η ομάδα θα καταφέρει και δεν θα μπει σε επιπλέον περιπέτειες φθάνοντας στον στόχο της.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια τη αγαπημένης τους ομάδας μέχρι το τέλος ενώ θεωρείται αυτονόητο πως θα χρειαστούν οι κιτρινομπλέ τον κόσμο στο πλευρό τους μέχρι το φινάλε.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμε 16/37 συγχαρητήρια για τον τρόπο που γράφεις.Σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι καραγκιοζάκο χωρικέ.Μήπως είσαι μισθοφόρος ή άνθρωπος της διοίκησης; ο Κόσμος πληρώνει εισητ'ηριο και έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει.Βλαχάκο ε βλαχαδερό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.