Με πλάνο και μεθοδικότητα το «χτίσιμο» του Αρκαδικού

Με πλάνο και μεθοδικότητα το «χτίσιμο» του Αρκαδικού

Ιούλιος 23, 2014 - 16:31
0 σχόλια

Ο σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού  βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να έχουν βάλει εμπρός για το χτίσιμο ενός ακόμα πιο αξιόμαχου και μεγάλου ρόστερ σε σχέση με την περσινή σεζόν, που θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Ιούλιος παραδοσιακά για τις ομάδες μπάσκετ είναι μήνας σχεδιασμού καθώς  τα πρωταθλήματα ξεκινούν Οκτώβριο και υπάρχει ο χρόνος για διεργασίες και μελέτη για τις μεταγραφικές επιλογές που θα κάνουν αλλά και για το αγωνιστικό στυλ που θέλουν να παρουσιάσουν στο παρκέ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού με τη διοίκηση και τους προπονητές  με μεθοδικό τρόπο και χωρίς τυμπανοκρουσίες να  ετοιμάζουν μεταγραφές ουσίας που θα είναι έτοιμες να μπουν κατευθείαν στη φιλοσοφία και στο πνεύμα της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη, δίνοντας  στον Αρκαδικό το ρόλο του πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα.

Η οργάνωση και το σκάουτινγκ του Αρκαδικού κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας να κινούνται χωρίς βιασύνη και με σωστό τρόπο. Η  νέα αγωνιστική χρονιά για τους κυανόλευκους  θα είναι ορόσημο στην ιστορία τους με τις φιλοδοξίες να είναι μεγάλες χαρίζοντας στους φιλάθλους και στην πόλη ακόμη  μεγαλύτερες στιγμές και αρκετές συγκινήσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.