Με πάθος και πίστη για την… Δόξα (pics,vid)

Με πάθος και πίστη για την… Δόξα (pics,vid)

Μάιος 27, 2016 - 20:49
1 σχόλια

Προπόνηση στην Τρίπολη και στο γήπεδο του Παναρκαδικού πραγματοποίησε η Δόξα Μεγαλόπολης την Παρασκευή (27/5) ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Τσικλητήρα στην Πύλο την Κυριακή (29/5, 17:00) για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου του 13ου ομίλου ΕΠΣ.

Οι κυανόλευκοι είχαν την δυνατότητα να προπονηθούν σε γήπεδο φυσικού χλοοτάπητα κάνοντας ένα καλό τεστ αφού το γήπεδο της Πύλου όπου θα διεξαχθεί η Κυριακάτική αναμέτρηση  είναι τέτοιων προδιαγραφών με τον Παναρκαδικό να ανταποκρίνεται σε αυτό και να φιλοξενεί την Δόξα.

Το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας της Μεγαλόπολης περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο, συνεχίστηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν τελειώματα φάσεων όπου σημειώθηκαν πολύ ωραία τέρματα και δόθηκε έμφαση σε αυτό το κομμάτι και ολοκληρώθηκε με μίνι οικογενειακό διπλό.

Ο Βασίλης Κούβαλης και ο Ηλίας Κατσούλας είδαν τους ποδοσφαιριστές τους να δίνουν τον καλύτερος τους εαυτό βγάζοντας πάθος και μεγάλη ενέργεια σε όλη την διάρκεια του προγράμματος όντας απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και στις οδηγίες των προπονητών τους.

Το παρών στην προπόνηση της Δόξας Μεγαλόπολης στο γήπεδο του Παναρκαδικού έδωσε ο πρόεδρος κ. Νότης Βλασόγιαννης και μέλη της διοίκησης όπου παρακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα με την Δόξα για ακόμα μία φορά να δείχνει το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει και το πόσο ενωμένοι είναι ομάδα και διοίκηση.

Στις τάξεις των κυανόλευκων η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και υπάρχει τεράστια πίστη στις δυνατότητες της ομάδας έτσι ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του μεγάλου αυτού αγώνα με τον Τσικλητήρα Πύλου για την τελική επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Δείτε στο βίντεο πλάνα με στιγμές από την προπόνηση της Δόξας Μεγαλόπολης στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Προπόνηση της Δόξας στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

όλη ΄Αρκαδία πρέπει να σταθεί στο πλευρό της Δόξας.Και ότα;ν λέμε όλοι ενοούμε τους φιλάθλους του Παναρκαδικού το Αστέρα Της Τεγέας της ΑΕΚ του παγγορτυνιακού Λεωνιδίου Λεβιδίου κλπ.Και γιατί όχι και του Πανθυρεατικού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.