Με «παροχές» τα ΑΤΜ στην Αρκαδία

Με «παροχές» τα ΑΤΜ στην Αρκαδία

Ιούνιος 30, 2015 - 10:28
1 σχόλια

Βλέποντας κάποιος ένα air condition πάνω από Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) θα του φαινόταν περίεργο. Θα αναρωτιόταν: «Τι χρειάζεται ένα air condition μέσα σε θάλαμο που έχει ΑΤΜ;». Αυτό αναρωτιέται κάποιος και στο ΑΤΜ που φαίνεται στην φωτογραφία, το οποίο βρίσκεται στο Παράλιο Άστρος.

Στα ΑΤΜ μπαίνεις και σε λιγάκι βγαίνεις.  Να, όμως, που έφτασε η μέρα για να λυθεί η απορία αυτή. Ποιος θα το πίστευε ότι εκατοντάδες άνθρωποι θα έπρεπε για ημέρες να στήνονται στις ουρές και να περιμένουν μπροστά από τα ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη. Όπως έχει η κατάσταση σήμερα, οπωσδήποτε ένα air condition είναι απαραίτητο! Είτε κάνει καύσωνα είτε κρύο –θα μπορούσε να ήταν χειμώνας- χρειάζεται, καθώς ο κόσμος είναι πολύς και στημένος για ώρες.

Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, ας μην προτρέχουμε όταν βλέπουμε κάτι περίεργο, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το παράδοξο αυτό κρύβει μια προνοητικότητα, δεν νομίζετε;


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είναι γνωστό ότι το Αστρος είναι για μαζοχιστές με την ζέστη και την υγρασία του. Και για δευτερόλεπτα χρειάζεται ο κλιματισμός, αν πει κανείς πήγα στο Αστρος και δροσίστηκα μιλάει για χειμώνα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.