Με πανηγυρική εξόρμηση καλωσόρισε ο ΣΑΟΟ τον πρώτο μήνα της άνοιξης

Με πανηγυρική εξόρμηση καλωσόρισε ο ΣΑΟΟ τον πρώτο μήνα της άνοιξης

Μάρτιος 03, 2015 - 12:09
0 σχόλια

Από την Τρίπολη και αφού πήραμε ορειβάτες από το Άστρος και το Ξηροπήγαδο, φτάσαμε στο Κιβέρι. Από εκεί περνώντας αρχικά μέσα από το χωριό και στη συνέχεια βαδίζοντας σε χωματόδρομο, μπήκαμε σε ένα θαυμάσιο μονοπάτι με θέα τη Ζάβιτσα. Ανηφορίσαμε ως τη θέση Χαρδαλάμη, όπου μας περίμεναν φίλοι από το Άστρος με αναψυκτικά και ηδύποτα. Ακολούθως φτάσαμε στο ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Εκεί έπειτα από μια σύντομη στάση χωριστήκαμε σε δύο ομάδες. Η πρώτη κατηφόρισε από χωματόδρομο ως το ξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος ενώ η δεύτερη ανηφόρισε από τραχύ μονοπάτι ως την κορυφή της Ζάβιτσας, Προφήτης Ηλίας.

Από εκεί η θέα προς τον Αργολικό Κόλπο, τα βουνά της Αργολίδας, της Κορινθίας ήταν απολαυστική. Έπειτα κατηφορίσαμε κινηθήκαμε Δυτικά μέχρι την άκρη της κορυφογραμμής από όπου είδαμε ολόκληρο τον κάμπο της Θυρέας (Άστρος), τη λίμνη του Μουστού, τον Άγιο Ανδρέα και το Κορακοβούνι. Ακολούθως κατηφορίσαμε ως τον Άγιο Παντελεήμονα όπου συναντηθήκαμε με την πρώτη ομάδα και ακολούθησε απίστευτο γλέντι, χάρη στους φίλους και οργανωτές της εξόρμηση από το Άστρος και τα Βέρβαινα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Μανώλη, τον Άρη, τον Παναγιώτη την Παναγιώτα από το Άστρος και τους φίλους από το Ξηροπήγαδο για την άψογη διοργάνωση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.