Με παιχνίδι και φαγητό έκλεισε την χρονιά ο Α.Ο. Τεγέας

Με παιχνίδι και φαγητό έκλεισε την χρονιά ο Α.Ο. Τεγέας

Απρίλιος 24, 2017 - 10:39
1 σχόλια

Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε για τις ομάδες της Α' Αρκαδίας ωστόσο ο Α.Ο. Τεγέας συνέχισε τις προπονήσεις του πραγματοποιώντας σε οικογενειακό κλίμα το τελευταίο ραντεβού για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Η τελευταία φετινή προπόνηση της Τεγέας ήταν διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες καθώς η ομάδα είχε την ευκαιρία στο τέλος του προπονητικού προγράμματος να περάσει ακόμα λίγες ώρες μαζί και μάλιστα με την συνοδεία νόστιμων εδεσμάτων κρέατος κλείνοντας την σεζόν με τραπέζι.

Οι δευτεραθλητές Αρκαδίας μαζεύτηκαν στις εγκαταστάσεις του ''FC Tripolis'' ατο απόγευμα του Σαββάτου 22 Απριλίου με την προπόνηση να περιλαμβάνει οικογενειακό τουρνουά αγώνων 7x7 με τους ποδοσφαιριστές της Τεγέας να χωρίζονται σε ομάδες των 7 και τα ντέρμπι να ξεκινούν  με το πάθος και την διάθεση όλων να βρίσκεται στα ύψη.

Αμέσως μετά το τέλος των 7x7 μίνι αγώνων διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές είχαν την δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι αλλά και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τα τέλη Αυγούστου και την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.