Με το μυαλό στον Παναιτωλικό ο Αστέρας

Με το μυαλό στον Παναιτωλικό ο Αστέρας

Μάρτιος 28, 2017 - 10:12
0 σχόλια

Σε ρυθμούς Παναιτωλικού βρίσκεται και επίσημα πλέον ο Αστέρας Τρίπολης με την προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League και την 26η αγωνιστική να έχει ξεκινήσει για την αρκαδική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη μετά το ρεπό της Κυριακής (26/3) ξεκίνησαν από την Δευτέρα (27/3) την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό με τον Αστέρα Τρίπολης να κυνηγά βαθμούς που θα του επιτρέψουν να πάρει ακόμα περισσότερη βαθμολογική ανάσα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (27/3) το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα κατοχής στο μισό γήπεδο με το τεχνικό επιτελείο να βλέπει τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ιγκόρ Σίλβα και Σεςντρίκ Γκοντό ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ σε ότι έχει να  κάνει με την επιστροφή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε και στο φιλικό με την Κ20 και καθημερινά ανεβάζει στροφές.

Επίσης, αυτές τις μέρες ο Αστέρας Τρίπολης θα δώσει το παρών στο συνέδριο της ECA που γίνεται στην Αθήνα. Εκεί θα παραβρεθούν οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Δημήτρης Μποροβήλος και Δημήτρης Κενές.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.