Με το μυαλό στον ΑΟ Κατασταρίου ο Παναρκαδικός

Με το μυαλό στον ΑΟ Κατασταρίου ο Παναρκαδικός

Μάρτιος 06, 2019 - 10:06
1 σχόλια

Η προετοιμασία του Παναρκαδικού για τον αναβληθέντα αγώνα με τον ΑΟ Κατασταρίου για την 20η αγωνιστική του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας το Σάββατο (7/1, 13:30) στην Τρίπολη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πράσινοι μετά την νίκη τους επί του Μανδραικού θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο στην έδρα τους κόντρα σε έναν ακόμα αντίπαλο όπου και αυτός έχει τους ίδιους στόχους  που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΑΟ Κατασταρίου μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα με τον Θανάση Στάικο να γνωρίζει καλά το πως πρέπει να διαχειριστεί το πνευματικό κομμάτι συγκέντρωσης για την καλύτερη ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Το τριφύλλι στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι με τους νησιώτες θέλει τον κόσμο στο γήπεδο του με την παρουσία των φιλάθλων να κρίνεται απαραίτητη για να μπορέσει να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα της νίκης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.