Με το μυαλό στο ΟΦΗ

Με το μυαλό στο ΟΦΗ

Οκτώβριος 25, 2014 - 10:21
0 σχόλια

Το παιχνίδι με την Τότεναμ ανήκει στο παρελθόν για τον Αστέρα καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης αφού την Κυριακή 26  Οκτωβρίου οι «κιτρινομπλέ» θα αντιμετωπίσουν στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η Αρκαδική ομάδα εκτός από τη καταπόνηση του δύσκολου αγώνα με την Τότεναμ και την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια μέσα λίγες μέρες, έχει να ξεπεράσει και τους τραυματισμούς με τον Σάκη Παντελιάδη να τίθεται εκτός από την μάχη με τον ΟΦΗ με αιμάτωμα στο δικέφαλο και πλέον να αναζητείται λύση για να καλυφθεί το κενό του.

Από την άλλη ο ΟΦΗ με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη λόγο της μεγάλης εκτός έδρας νίκης του την προηγούμενη αγωνιστική  στην «Λεωφόρο» με τον Παναθηναϊκό που τον έφερε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς θα επιδιώξει  να εκμεταλλευτεί την καυτή του έδρα αλλά και την κούραση των παιχτών του Αστέρα.

Ο Στάικος Βεργέτης γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του εν λόγο αγώνα και θα προσπαθήσει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται στο λίγο χρόνο που έχει στην διάθεση του. Ο Αστέρας καλείται να δείξει ωριμότητα και πως μπορεί να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα σαν αυτή των Κρητικών.  

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.