Με το μυαλό στην Μπεσίκτας

Με το μυαλό στην Μπεσίκτας

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 22:07
0 σχόλια

Η Αρκαδική ομάδα θα πρέπει να ξαναβρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που έβγαλε στο γήπεδο στα προκριματικά της διοργάνωσης

Η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον Πανιώνιο ανήκουν στο παρελθόν και ο Αστέρας Τρίπολης καλείτε να φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι και το βράδυ της Πέμπτης 18 Σεπτέμβρη να κάνει το ντεμπούτο του στο Europa League κόντρα στην Μπεσίκτας.

Η εβδομάδα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Αστέρα ξεκίνησε με τον Στάικο  Βεργέτη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και  πλέον στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Πόλης με την Μπεσίκτας για την πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa League.

Η Αρκαδική ομάδα θα πρέπει να ξαναβρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που έβγαλε στο γήπεδο στα προκριματικά της διοργάνωσης και τον έφεραν μέχρι εδώ να αφήσει πίσω τον κακό της εαυτό και να βγάλει και πάλι την μαχητικότητα, το πάθος, την ταχύτητα και το καθαρό μυαλό που έδειξε και θαύμασε ο φίλαθλος κόσμος στις καλοκαιρινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Ο χρόνος μέχρι την Πέμπτη για να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στην Νέα Σμύρνη υπάρχει η Τουρκική Μπεσίκτας μπορεί να φαντάζει ως φαβορί της αναμέτρησης όμως όπως κάθε ομάδα έχει και αυτή τα τρωτά της σημεία τα οποία ο Αστέρας θα πρέπει να τα εκμεταλλευτεί ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι  και το άγχος και η πίεση για νίκη  γέρνει προς την πλευρά των Τούρκων γεγονός που μπορεί να παίξει και αυτό τον δικό του ρόλο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με την Μπεσίκτας άρχισε το ευρωπαϊκό ταξίδι  τώρα ξεκινά και οι χειμωνιάτικες βραδιές Πέμπτης βάφονται με χρώμα κίτρινο και μπλε. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.