Με το μυαλό στην ΑΕΚ ο Αστέρας

Με το μυαλό στην ΑΕΚ ο Αστέρας

Φεβρουάριος 07, 2018 - 12:14
5 σχόλια

Την προσοχή του στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχει ρίξει ο Αστέρας Τρίπολης με τους κιτρινομπλέ να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και είναι έτοιμος ενώ ερωτηματικό αποτελεί ακόμα η επιστροφή του Τάσου Δουβίκα κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών.

Αναφορικά με τον Ναμπίλ Τζααντί καθημερινά ανεβάζει στροφές ωστόσο δύσκολα θα δώσει το παρών στον αγώνα που ακολουθεί  με την Ένωση με το ντεμπούτο του να αναμένεται για τις επόμενες αγωνιστικές.

Από κει και πέρα η αρκαδική ομάδα ετοιμάζει τα πλάνα της και τα σχέδια της για την ΑΕΚ με τον Σάββα Παντελίδη να ρίχνει το βάρος στον τομέα της τακτικής καθημερινά στις προπονήσεις.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

22.05 @ Βλήτο , πρόσεχε μην τη βρείτε μέσα σας, όπως πέρυσι !! Ο Αστέρας ξέρει πως να κλείνει στόματα ! Προς το παρόν σκουπιστείτε από το 2-0 του πρώτου γύρου !!

ρε χουλιγκαν του πληκτρολογιου τωρα μας το παιζεις αεκτζης? Σιγουρα σου εχει δημιουργησει ψυχολογικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας

Ο γνωστός γαύρος ειναι που δεν μπορει να χωνέψει το x με υπερ του διαιτησία ,και δεν εχει ξεπεράσει το σοκ που έγραφα οτι την άλλη Κυριακή θα ειναι -7 απο την κορυφή !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.