Με το μυαλό στη πρεμιέρα με την Κόρινθο ο Παναρκαδικός

Με το μυαλό στη πρεμιέρα με την Κόρινθο ο Παναρκαδικός

Σεπτέμβριος 17, 2019 - 18:11
0 σχόλια

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής και του εντός έδρας αγώνα (Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου) με την Κόρινθο 2006 βρίσκεται η ομάδα του Παναρκαδικού.

Οι πράσινοι διανύουν την προπονητική εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με πολύ δουλειά με τον Θανάση Στάικο μαζί το τεχνικό επιτελείο να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την αναμέτρηση με τους Κορίνθιους.

Όπως είναι λογικό οι προπονητικοί ρυθμοί έχουν ανέβει κατακόρυφα ενώ αγώνα δρόμου δίνει ο αρχηγός Δημήτρης Λυμπερόπουλος για να μπορέσει να είναι έτοιμος και να δώσει κανονικά το παρών στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Παναρκαδικού περιμένουν και την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους σε αυτόν τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν με στόχο η ομάδα να μπει με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.